Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Geleceğini biliyordum

Geleceğini biliyordum
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Geleceğini biliyordum

Savaşın en kanlı gunlerinden biriydi Asker, en iyi arkadaşının az ilerde kanlar icinde yere duştuğunu gordu İnsanın başını bir saniye bile siperin uzerinde tutmayacak ateş yağmuru altındaydılar

Tam cepheden dışarı doğru bir hale yaptığı sırada başka bir arkadaşı onu omzundan tutarak tekrar iceri cekti, Delirdin mi? gitmeye değer mi? Baksana delik deşik olmuş Buyuk olasılıkla olmuştur bile Artık onun icin yapacak hicbir şey yok Boşuna kendi hayatını da tehlikeye atma sakın!

Fakat asker onu dinlemedi ve kendisini cepheden dışarı attı İnanılması guc bir mucize gercekleşti Asker o korkunc ateş yağmuru altında arkadaşına ulaştı Onu sırtına aldı ve koşa koşa geri dondu Birlikte siperin icine yuvarlandılar Fakat cesur asker, yaralı arkadaşını kurtaramamıştı siperde kalan arkadaşı dedi ki:
Sana deymez demiştim Hayatını boşu boşuna tehlikeye attın
Değdi, dedi, gozleri dolarak asker,Değdi
Nasıl değdi? Bu adam olmuş, gormuyor musun?
Yinede deydi Cunku yanına ulaştığımda henuz sağdı Onun son sozlerini duymak, dunyalara bedeldi benim icin
Ve hıckırarak arkadaşının son sozlerini tekrarladı:
Geleceğini biliyordum Geleceğini biliyordum
alıntı

Similar threads

Kavak ağacı ile Kabak Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy gostermiş Bahar ilerledikce bitki kavak ağacına sarılarak yukselmeye başlamış Yağmurların ve guneşin etkisiyle muthiş bir hızla buyumuş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş Bir gun dayanamayıp sormuş kavağa:Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
GeleceĞİnİ Bİlİyordum ! Savaşın en kanlı günlerinden biri Asker, en iyi arkadaşının eksik ileride kanlar içinde yere düştüğünü görür İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı alev yağmuru altındaydılar Asker teğmene koştu Teğmenim, fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Dostluk hikayeleri Taş Atana Gul Bir zamanlar iki arkadaş colde yolculuk yapıyorlardı Yolun bir yerinde aralarında tartışma cıktı ve arkadaşlardan birisi diğerinin yuzune tokat attı Tokat yiyen arkadaşın canı yanmış kalbi kırılmıştı; ama hicbir şey demedi sadece eğilip kuma şunları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Gercek Dostluk Savaşın en kanlı gunlerinden biri Asker, en iyi arkadaşının az ileride kanlar icinde yere duştuğunu gordu İnsanın başını bir saniye bile siperin uzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar Asker teğmene koştu ve: Teğmenim Fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir miyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
ilginc hikayeler kısa, Yolumuzdaki Engeller (Hikaye) Eski zamanlarda bir kral, saraya gelen yolun uzerine kocaman bir kaya koydurmuş, kendisi de pencereye oturmuştu Bakalım neler olacak? Ulkenin en zengin tuccarları, en guclu kervancıları, saray gorevlileri birer birer geldiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt