Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gelecek Partili İbrahim Turhan: Gençlerden özür diliyorum

Gelecek Partili İbrahim Turhan: Gençlerden özür diliyorum
0
24

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
BIST%2Deski%2DBaskani%2DIbrahim%2DTurhan%2Ddan%2Demekli%2Dikramiyesi%2Dyorumu%2D220309%2Ejpg

Gelecek Partisi Kurucular Şurası Üyesi İbrahim Turhan, Türkiye’nin kişi başına düşen ulusal gelir oranında 2007'ye geri döndüğünü belirterek, “Sizin aracılığınızla bilhassa gençlerden özür dilemek istiyorum. Benim hisseme düşen sorumluluğu üzerime alıyorum. Yetki kullanma imkânım olmasa da bu tablonun oluşmasında benim de hissem var.” dedi.

Partisi Kurucular Şurası Üyesi İbrahim Turhan, T24’ten Sevimli Payzın’a konuştu.

Borsa İstanbul eski İdare Heyeti Lideri olan Turhan, partisinin iktisat siyasetlerini, tartışmalı Kanal İstanbul projesine karşı tavırlarını, hak ihlallerini ve Gelecek Partisi’nin yargıda yaşanan problemlere yönelik tahlil tekliflerini anlattı.

Türkiye’nin kişi başına düşen ulusal gelir oranında 2007'ye geri döndüğünü söz eden Turhan, o periyotta siyasetin içerisinde olduğunu ve sorumluluk hissettiğini belirterek, “Sizin aracılığınızla bilhassa gençlerden özür dilemek istiyorum. Benim hisseme düşen sorumluluğu üzerime alıyorum. Yetki kullanma imkânım olmasa da bu tablonun oluşmasında benim de hissem var. Kimsenin bu topluma bunu yapma hakkı olmamalı diye düşünüyorum” halinde konuştu.

“6 BİREYDEN BİRİ İŞ ARIYOR”

Kanal İstanbul projesi ile ilgili tartışmalara da değinen Turhan, projenin hayata geçmesi durumunda İstanbul’da 3 milyonluk bir nüfus artışının yaşanacağını belirterek, “Bilim insanları bu projede sorunlar olduğunu söylüyor fakat bunlar önemsenmiyor. Ülkenin son derece pahalı olan hudutlu kaynağını tekrar taşa toprağa gömüyorsunuz. 6 bireyden biri iş arıyor lakin bulamıyor. 700 bin kişi işini kaybetmiş durumda. Parayı toprağa mı gömelim, yoksa ar-ge imkanlarını mı genişletelim?" tabirlerini kullandı.

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt