Gelen ölüm gizli 1549040930 1549040930 gelenolumgizlenmis5c547d272c15cgelenolumgizlenmis5c547d272c15c http:wwwhurriyetcomtrnp15665681566 Bursa, iki aydır üç çocuğun annelerini parçalamasıyla sarsılmış durumda İnternette annesini nasıl öldüreceği konusunda bir anket aranjör MF’den önce, iki kişi daha annelerini öldürdü Ilk cinayet mart ayı sonunda yeniden benzer mahallede oldu Bir üstteki sokakta Sunay Y, annesi Elmas Y’yi öldürdü Birkaç hafta sonradan nisan ayında komşu Gaziakdemir Mahallesi’nde de Zeynep D annesi Fatma D’yi öldürdü Hamitler Mahallesi Muhtarı Kemal Coşkun, yaşanan dehşeti, Bölgede herkesin psikolojisi değişti Insanlar tedirgin Öz çocuklarına ’Acaba mı, benim çocuğum da mı?’ diye bakıyorsözleriyle anlatıyor ’Çocukluk’ deyip geçtiler Daha önceki iki anne cinayeti sonrası, MF’nin annesi Asiye F de endişeye kapılmış Kız kardeşine, Oğlum da beni keser midiye sormuş Sonrasını kız kardeşi, Bu kaygısını tez unuttu ’Zaten evlatlarım için yaşıyorum, ölürsem onların elinden olsun’ diyordudiye anlatıyor MF’nin teyzesi, anne katili gencin internette açtığı sayfayı ve anketi bir buçuk ay önce gördüklerini, fakat morali bozulmasın diye annesine söylemediklerini de anlattı Dehşete düştük Polise haber versek mi diye düşündük ama vazgeçtik Kimseye söylememeye karar verdik, çünkü bunun ciddiye alınamayacak bir çocukluk olduğunu düşündükdedi Ağız Dalaşı ’çekyattan’ çıktı MF, anlatılanlara tarafından son zamanlarda sigara ve bira içmeye başladı Parasız kaldığında evin üstünde, inşaat halindeki katta yer alan, kullanılmayan eşyaları satıyordu Annesi bira ve sigara içmesin diye özellikle eksik para veriyordu Dehşet cinayeti işlediği pazartesi günü, annesiyle yine tartıştı Odasına fazla önem veriyordu Duvarları boyamış, sevdiği grubun posterlerini asmış, illüstrasyonlar çizmişti Ama odadaki iki çekyattan birinin gitmesini istiyordu Annesi ise çekyat fazla yeni olduğu için üst kata çıkarmasına müsade vermiyordu Kavga buradan çıktı Anne, akrabalarını arayıp oğluyla tartışma ettiğini söyleyince, onları barıştırmak için saat 2000 civarında eve kuzeni geldi Anneoğul barışıp sakinleşince ayrıldı Teyze ve öteki akrabalar bir saat sonra denetleme için uğradıklarında ışıklar kapalıydı Anneoğul kapıyı açmadılar Akrabalar, Her Hâlükarda her şey yolunda ama, yatıp uyumuşlardiye düşündü Arandığını duyunca güldü Polisin peşine düştüğü akşam, MF arandığından habersiz dolaşıyordu Saat 1930’da, 10 yıldır sürekli gittiği internet kafelerden birine uğradı Sahibi Ertan Gözü Kara ona arandığını söyleyince, bir sigara yaktı, güldü, Saçmalama, olmaz o kadar şeydedi Ertan Gözü Kara, MF’yi şöyle anlattı: İnternette yarım saat takılır, kimsesiz gelir kimsesiz giderdi Elimizde büyüdü sayılır, bebekliğini biliriz Efendi, sakin bir çocuktu, uyuşturucu kullandığını hiç görmedim, hiç duymadım Sigaraya bile 23 yıl önce başladıÇok Iyi fotoğraf yapardıSondan bir önceki meslek yerinin sahibi de uyuşturucuyla bir ilgisinin olmadığını belirtti: Üç ay dek bizde çalıştı Genç çocuk natürel, sıkılıyordu Kesintisiz Knight on Live adlı oyunu oynardı Fazla yetenekli ve zekiydi Gitar çalar, çok iyi resimyapardı Otursun, iki dakikada fotoğrafınızı çizer Agresif davranışları yoktu Hatta utangaç, korkak sayılırdı Bir seferinde bir çocukla takışmış, abi abi diye bana kurtarttı kendiniBaba gidince aile karıştı GENÇ MF’yi cinayete değin götüren olaylar zinciri, üç sene önce başladı Baba, Bulgaristan’da bir kadın için 20 takvim eşi ve 3 çocuğunu terk etti MF’nin notları ilk olarak, ODTÜ’de okuyan iki ablası kadar iyiydi Daha Sonra devamsızlığa başladı, iki kez defalarca sınıfta kalınca atıldı Anneyle baba sürekli tartışma ediyordu ODTÜ’de okuyan ablaların masrafını baba karşılıyordu Anneniz delirdi Annenin akrabalarına göre, babası ve yeni eşi, çocukları alacaklarını söyleyerek annesini korkutma ediyorlardı Asiye hanım ilaç tedavisine başlamıştı Baba, kızları ve oğluna, Sizi aldıracağım, anneniz delidiyordu Fakat Asiye F çevresinde sevilen biriydi; çalıştığı fabrikadan 4 otobüs dolusu insanın cenazesine gelmesi de bunu gösteriyordu Annemle barıştık Huzursuzluk yaşamış ailede son bir ay içinde anneoğulun oğulun arası düzeldi MF akrabalarına Annemle barıştıkdiyordu Hatta inşaat halindeki ikinci katı, MF’nin olacaktı Delikanlı yeni işe geçmiş, Bursa’nın en nezih kafesinde çalışmaya başlamıştı Asgari ücretten biraz pozitif kazanıyordu Barda duruyor, garsonlara çay, kahve, meşrubatları veriyordu Saçını boyatmak için izin istediğinde, kafe sahipleri ’Olur’ demişti Tırnaklarına, iş çıkışı oje sürüyordu Yanında yaklaşılacak müşteri değildi DEHŞET cinayeti işleyen MF’yi tanıyanlar ve semt sakinleri, Hürriyet muhabirlerine delikanlıyı şöyle anlattı: Gökhan Alan (15), (semt arkadaşı): 56 senedir tanıyorum Basket arkadaşımdı Kendi halindeydi En son 45 gün önce gördüm O zaman saçları siyahtı Çağırmak son 4 günde boyattıYavuz Yılmaz (16), (Bitişik komşunun oğlu): Üç senedir komşuyuz fakat ben onunla öyle konuşmazdım Yanında yaklaşılacak tipi yoktu Saçı başı bir acayipti O yüzden selamlaşmazdım onunlaTüpçüyü patlatacaktı Necati Yazıcıoğlu (Esnafkomşu): Evlerinin üstteki katında top sektirdiği için komşuyla takıştı Bu takışmayı komşuya pahalıya ödetmek istedi Buruşturulmuş kağıtları tutuşturup tüplerin bulunduğu depoya fırlattı Suya eşit geldi de bir şey olmadı Benim erkek çocuk bunu biraz hırpalamış Anacığı da ’Oğlum dayak yedi’ diye polise gidip davacı olmuş 300 lira para cezası ödedik’5 vakit namaz kılardım daha sonra ateist oldum’ BURSA E Tipi Hapishane’nde tek karakter koğuşa konan MF polislere, İki sene öncesine değin beş süre namaz kılıyordum, daha sonra ateist oldumdedi İnternette grup kurup, ’Annemi nasıl öldürürüm?’ diye anket yaptıktan daha sonra, önce bıçaklayıp sonradan boğarak öldüdüğü annesiyle 3 yıldır tartıştıklarını söyleyen MF’nin cinayetiyle ilgili, önemli ipuçları da bulundu Polis, MF’nin sürekli gittiği internet kafede, yakalanmadan kısa zaman önce Ankara ODTÜ’de okuyan ablaları 25 yaşındaki Selda ve 20 yaşındaki Narin ile yazıştığını saptadı MF’nin, ablalarına annesini öldürdüğünü söylemediği, Annemle ilişkilerimiz gayet iyidiye yazdığı ortaya çıktı Asiye F ise toprağa verildi kaynak:hürriyetcom