Forumdas
Modaratör
Getat neye bakar?
Omurga ve kas iskelet sistemi hareket ve fonksiyon bozuklukları Omurga ve kemik eklem sisteminin akut ve kronik ağrı sendromları Omurga disk kaymalarıGeleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları nelerdir?
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Yöntemleri Nelerdir?- Fitoterapi (Bitkilerle Tedavi)
- Akupunktur.
- Kupa Terapi.
- Sülük Tedavisi.
- Hipnoz.
- Ozon Terapi.
- Mezoterapi.
- Apiterapi.
Getat uygulamalari nelerdir?
GETAT kapsamında yer alan tedaviler*:- Akupunktur.
- Sülük Uygulaması
- Mezoterapi.
- Kupa Uygulaması
- Fitoterapi Uygulaması
- Refleksoloji Uygulaması
- Homeopati Uygulaması
- Osteopati Uygulaması
Getat kimler alabilir?
Kursa kimler katılabilir? Katılımcılar hekim veya kendi alanında uygulama yapmak üzere diş hekimleridir. Başvuru sahibi bu yeterliliği sağladığını gösteren belgeleri ve kurum tarafından istenebilecek diğer belgeleri ibraz eder.Getat bölümü hangi hastanelerde var?
Uygulama Merkezleri- T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
- T.C. Sağlık Bakanlığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
- T.C. Sağlık Bakanlığı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
- T.C. Sağlık Bakanlığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
Getat hangi hastanelerde var istanbul?
Uygulama Merkezleri- Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi.
- İstanbul Medipol Üniversitesi Medipol Mega Hastaneleri.
- İstanbul Biruni Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi.
- İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastenesi.
Geleneksel ve tamamlayıcı tıp nedir?
“Geleneksel ve tamamlayıcı tıp” fiziksel ve ruhsal hastalıklardan korunma, bunlara tanı koyma, iyileştirme veya tedavi etmenin yanında sağlığın iyi sürdürülmesinde de kullanılan, farklı kültürlere özgü teori, inanç ve tecrübelere dayalı, izahı yapılabilen veya yapılamayan bilgi, beceri ve uygulamaların bütünüdür.Geleneksel tamamlayıcı tıp hangi hastanelerde var?
Uygulama Merkezleri- Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi.
- İstanbul Medipol Üniversitesi Medipol Mega Hastaneleri.
- İstanbul Biruni Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi.
- İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastenesi.