Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gelin bu bölümde Efendiler Efendisine Salavat getirelim...

Gelin bu bölümde Efendiler Efendisine Salavat getirelim...
0
228

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Salavatı Şerif: Allahumme salli alâ seyyidina muhammedin ve alâ ali seyyidina muhammed

Kur'anı Kerim'de Rabbimiz buyuruyor ki:

Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber’e salât ediyorlar Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selâm edinAhzab Suresi 56

Hadisler buyuruyor ki ;

Kıyamet günü bana insanların en yakını, bana en çok salavât okuyandırTirmizi, Salât 357

“Kim bana bir defa salât getirirse, Allah da ona on salât getirir ve on günahını affeder; on derece yükseltir (Nesei, Sehv, 55)

“Yeryüzünde Allah'ın seyyah melekleri vardır Onlar ümmetimin selâmını (anında) bana ulaştırırlar (Nesei, Sehv, 46)

Similar threads

Salavatı Şerif: Allahumme salli alâ seyyidina muhammedin ve alâ ali seyyidina muhammed Kur'anı Kerim'de Rabbimiz buyuruyor ki: Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber’e salât ediyorlar Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selâm edinAhzab Suresi 56 Hadisler buyuruyor ki ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Salavatı Şerif: Allahumme salli alâ seyyidina muhammedin ve alâ ali seyyidina muhammed Kur'anı Kerim'de Rabbimiz buyuruyor ki: Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber’e salât ediyorlar Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selâm edinAhzab Suresi 56 Hadisler buyuruyor ki ; Kıyamet günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Salavatı Şerif: Allahumme salli alâ seyyidina muhammedin ve alâ ali seyyidina muhammed Kur'anı Kerim'de Rabbimiz buyuruyor ki: Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber’e salât ediyorlar Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selâm edinAhzab Suresi 56 Hadisler buyuruyor ki ; Kıyamet günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
SALAVAT Bir gün Rasulullah ’ın yüzünde bir tebessüm ve sevinç olduğu halde geldi Ey Allah ’ın Rasulü yüzünde sevinç görüyoruz dedik O şöyle cevap verdi: “Bugün bana bir melek geldi ve şöyle dedi: Ey Muuhammed (SAV) Rabbin şöyle diyor: Peygambere salavat getiren herkese, ben on rahmette...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt