Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gelin karşılama turkuleri

Gelin karşılama turkuleri
0
229

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
gelin karşılama turku sozleri, gelin karşılamada soylenen turkuler

GELİN KARŞILAMASI(GELİNLER GELİYOR)

gelinler geliyor burulu burulu
sacları yerde loy surulu surulu
korkarım duşurecek tulunu tulunu

yar sana bahceye gel demedim mi ben
al şu hanceri de vur demedim mi ben

gelinin evleri kalenin başında
gelinin yari oy onsekiz yaşında
gelinin de beni var kaşında kaşında

yar sana bahceye gel demedim mi ben
al şu hanceri de vur demedim mi ben

Similar threads

Ardahan Turkuleri ve sozleri Ardahana ait turkuler Tandır Yaptım TerledimTurku Sozu Tandır yaptım terledim Cıktım seyran eyledim Dediler yarin gelir Kocu kurban eyledim Odasında halıyım Kıymetli pahalıyım Dostum duşmanım bilsin Ben yarimin malıyım Yuk ustunde durayım Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Şanlıurfa Turkuleri,Şanlıurfa Turku Sozleri,Şanlıurfa yoresine ait Turkuler, En guzel Şanlıurfa Turkuleri Urfa'lıyam Ezelden Urfa'lıyam Ezelden Gonlum Gecmez Guzelden (Vay) Goynumun Gozu Cıksın Sevmez İdim Ezelden (Vay) Anam Olasan Omer Babam Olasan Omer Bensiz Kalasan Omer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Hatay Yoresi Turkuler, Hatayın Turkuleri,Hatay Turkuleri Sozleri,Hatay ili Turkuleri, En guzel Hatay Turkuleri imagesenguzelhatayturkuleri5add68ae3f640 Ben Bir Yuce Beydim Ben bir yuce beydim indirdin duze Yaşım on beş idi erişti yuze Bir minnetim kaldı o Turkmen kıza Mevlanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Erzincan Yoresine Ait Turkuler Erzincan Turkuleri Erzincan Yoresi Turku Sozleri Ala Geyik Ne Boynunu Sallarsın Ala geyik ne boynunu sallarsın Perde cekmiş yar yolunu gozlersin Bana derler ne karalı gulmezsin Mevlam guldurmedi ben nasıl gulem Dokunmayın bir yaralı yanım var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
İzmir Turkuleri İzmir Yoresine Ait Turkuler İzmir Turku Sozleri Ah Bir Ataş Ver Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah catal olur efelerin yureği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt