Yeni dönemde Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlayan Demet Akalın, gelinlere sorduğu yüzük sorusunun akabinde Okan Kurt'un kendisine nasıl evlenme teklifi ettiğini anlattı. Haydi buyrun ayrıntılara...
Biliyorsunuz Kanal D ekranlarında yıllardır yayınlanan ve severek izlenen Gelinim Mutfakta programını Onur Büyüktopçu, Fatih Ürek ve Seda Sayan'ın akabinde bu dönem Demet Akalın sunmaya başladı.
i2.milimaj.com
Eski sabah programından ayrıldıktan sonra Gelinim Mutfakta takımına oldukça kısa müddette alıştı Akalın... Severek sunduğuna keyif aldığına eminim.
i.pstimaj.com
Evet, gelelim mevzumuza efendim. İzleyenler bilir, Gelinim Mutfakta'da ortalığı kızıştırmak için Demet Akalın orta sıra gelinlere birtakım sorular sorar. Bugün yeniden tartışmalı bir soruyla gelinlerin mutfağına gitti Akalın.
"Nişanlınızın yalnızca annesi istediği için evlenme teklifi edeceği beş taş yüzüğü imitasyon aldığını öğrenseniz ne reaksiyon verirsiniz?" sorusunu sordu. Gelinlerin yanıtlarının akabinde da Okan Kurt'un kendisine nasıl evlenme teklifi ettiğini anlattı.
"Bir defa Okan ile ayrıldık, bir gece başka kaldık.. Ben çabucak kendimi dışarı attım...En az 5 dükkan gezmişimdir. Sabaha karşı meskene geldim, yattım uyudum. Gezmişim sabaha kadar, müzikten başım çatlıyor."
foto.haberler.com
"Bir baktım bu sabah kapıya geldi. Kapıyı yarım açtım " Ne var be " dedim. Okan " Açsana kapıyı bir şey söyleyeceğim" dedi. Ben de "Dışarıdan söyle." deyince " Birinci kere duyacağın bir şey" dedi.
iaahbr.tmgrup.com.tr
"Aldım içeri koltuğun ucuna oturttum. Elde ne çiçek ne de yüzük; bana bakıp "Evlenelim mi?" dedi. "Böyle mi teklif ediyorsun" dedim."
foto.sondakika.com
"Neyse bu işe gitti.. Yol 45 dakika sürüyor. Ben o sıra gelinlik baktım, yer ayarladım... Toplumsal medyaya da şunu yazdım: Cuma cuma evlilik teklifi almak ne bileyim ben..."
img3.aksam.com.tr
O gün bu gündür kraliçemiz Demet Akalın, tek taşlarını ve pırlantalarını kendi alıyor. Hiçbir beklenti içine de girmiyor sanırım artık. ????
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ne olacak canım yüzükle evlenmek koşul mı? ????
Haydi yorumlara...