Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

"Gelinim olmasını çok isterdim"

"Gelinim olmasını çok isterdim"
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gelinim olmasını fazla isterdim Yeni bir aşk doğar diye düşünüyorum ebru gündeşle doğuş aralarında bu konudan sonradan 1548644085 1548644085 gelinimolmasinicokisterdim5c4e6efb66766gelinimolmasinicokisterdim5c4e6efb66766 gelinimolmasinicokisterdim5c4e6efb66766 Şarkıcı Doğuş katıldığı Aramızda Kalmasınprogramında yaşadığı aşkları, devamlı evliliği ve bu evliliğin eninde sonunda sona ereceğine değin birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı Hayatından mutsuz olduğunu söyleyen Doğuş, sürekli evliliğinin eninde sonunda sona ereceğini söyledi Bu evliliğin, eşinin kendisine olan bağlılığı nedeniyle devam ettiğini söyleyen Doğuş, kayınpederinin bile kızına söz geçiremediğini açıkladı Mutsuz şarkıcı, Eşim beni fazla seviyor Ve onu, düğün taşımak mutlu ediyor Bu evlilik şu veya bu şekilde bitecek Kayınpederim daima yanımda Mutsuz olduğumu da herkes biliyordedi Programda geçmişte yaşadığı aşkları da anlatan şarkıcı, Ebru Gündeş ile arkadaşlığını anlattı Soru soruldukça ellerinin terlediğini söyleyen Doğuş, Ebru Gündeş'in askerdeyken kendisini ziyaret ettiğini söyledi Programa telefon bağlantısı ile katılan Doğuş'un babaannesi Vasfiye bayan, bu dostluk hakkında izah etme yaptı; Ebru Gündeş ile Doğuş o yıllarda görüşüyorlardı Hatta o yıllarda Ebru Gündeş bizi ziyarete de geldi Gelinim olmasını fazla isterdimdedi Bu arkadaşlığın geçmişte kaldığını ve devam etmediğini söyleyen Doğuş, Gülümşarkısını Ebru Gündeş için yaptığını söyledi  

858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt