Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
23102010 kınammm 24102010 da düğpünüm varrrr?? aşkın göksu aşkın göksu gelinlik çaput gelinlik elbise modelleri çaput modelleri meraba melekler 1ay daha sonra düğünüm var allah nasip ederse ben şamata altlı gelinlikleri seviyorum sizce modası geçtimi birde antalyadayım gece elbisesi...
uzun kollu gelinlik modeli tavsiye selamlar bana uzun kollu gelinlik modelleri önerilerinde bulunurmusunuz yakında düğünüm olacak umulan havalar fazla soğuk o yüzden uzun kollu bir gelinlik giymeye karar verdim lakin model konusunda kararsızım çağdaş ve gösterişli bir gelinlik modeli olursa...
takviye kızlar temmuzda düğünüm var nasıl bi gelinlik giyeceğime karar veremyorum tesettür gelinlik modelleri yolarsanız fazla sevinirimyardimkizlar5c51a9ae384c5gifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:sizi seviyorum mucuuuukyardimkizlar5c51a9ae6f9fbgifalt :ar4fd: Ar4fd :ar4fd:
izmir gelinlik moda evleri selamlar bahara düğünüm olacak izmirde oturuyorum bana burada bulunan gelinlik moda evleri hakkında veri ve önerilerde bulunabilirmisiniz Hangi gelinlik moda evini önerirsiniz
Gelin Pabuç Modelleri gelinlik ayakkabıları gelinlik kundura gelin ayakkabısı modelleri pabuç modelleri gelin ßayanLar sizlere harika ayakkabılar getirdim Eğer bu yaz düğünüm var diyorsanız bu ayakkabı türlerini belirli öneririm size sade isteyenler,çiçekli isteyenler tümü...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.