Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

(GELİŞME) Ayrıldığım kız arkadaşım yakın çevremden arkadaşımla sevgili olmuş

(GELİŞME) Ayrıldığım kız arkadaşım yakın çevremden arkadaşımla sevgili olmuş

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İyi günler değerli arkadaşlar;

2019 Kasım ayında sizlere bir derdimi paylaşmıştımAyrıldığım kız çevremden birisiyle sevgili olmuştu demiştim ve o olaydan 1 ay sonra da o kişiyle de ayrılmışlarNe de olsa başkasının gözyaşları üzerine mutluluk olmazOlayın detayı http:www2019comaskdoktorunuziliolmushtml linkte tıklayıp okuyabilirsiniz

2 gün önce bir gelişme olduOnu sizlerle paylaşmak ve kıymetli fikirlerinizi almak istedim2 gün önce 3 dost erkek erkeğe kafede oturuyordukOturduğumuz masa yol tarafına bakıyorBir lahza dışarı dürüst bakıyordumAyrıldığım kız yanına da 2 tane kız kafenin önünden geçtilerKız kafenin içine baktı beni fark etti bende onu gördüm 1 sn falan göz göze geldik ben başımı diğer tarafa çevirdim yani görmemezlikten geldim

Onlar geçtikten 5 dk sonra hesabı ödeyip kafenin önünde duran aracımın yanında vardımKapıyı açtım ileri içten bakıyordrum 15 metre ileride 3ü dikiliyor orda da ne bir açık dükkan nede bir durak var anlamsız bir umma yaniNeyse ben arabama bindim yine görmemezlikten gelip gazlayıp gittim eve geldim

Saat 12 gibi Telefonuma bilmediğim bir numaradan whatsup çağrısı geldiArdında da 3 dize mesaj geldiKim bu diye baktım ayrıldığım kızmış ve mesajda şunları yazıyordu

Yusuf gerçekte özür dilerimYusuf abimi(Yusuf abim dediği de evli bir abisi) arayacakken yanlışlıkla seni aradım fiilen k bakma
Özür dilerim bu Saatte rahatsız ettim
Kendine iyi bak yeniden olmayacak yazmış

Ben de 1015 dk sonra Işlenmiş sorun değil diye yanıt verdimSonra o da birşey yazmadı zaten

Benim burada anlamadığım;
6 ay boyunca numaramı neden silmediği
Gecenin 12sinde abisini arıyor aramak için whatsup çağrısı mı kullanıyor
Hadi hepsini de geçtim biz birlikteyken rehberinde takma adımla kayıtlıydım eminim o kaydımı değiştirmedi yani yusuf abisiyle rehberde daha aşağı alta gelme ihtimalim düşük
Ve eminim ki bu arama yanlışlıkla bir arama da yok

Yorum sizlerindir kıymetli arkadaşlar

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt