Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

gelsende bir gelmesen de

gelsende bir gelmesen de
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
gelsende bir gelmesen de 1549085476 1549085476 gelsendebirgelmesende5c552b289c171gelsendebirgelmesende5c552b289c171 http:imgblogcucomuploadsresimblogu1bi5gif Artık olan oldu bize Gelsen de bir gelmesen de Gelemeyiz biz yüz yüze Gelsen de bir gelmesen de Her Zaman kendini çektin naza Değil bahara yoksa yaza Bıktım gayrı yaza yaza Gelsen de bir gelmesen de Bir candır bu bir andır bu Dışarı Giden gelmez bir handır bu Dağ taş değil insandır bu Gelsen de bir gelmesen de Göreceğim bir boş kafes Cisim kalmış çıkmış nefes Nerde o can nerde o ses Gelsen de bir gelmesen de  

Similar threads

Mutlu edemeyeceksen, meşgul de etmeyeceksin Madem yalandı herşey, bıraksaydın oyle kalsaydı Bana son yalanın bende sevdimolsaydı Herkes fazlasıyla sevmiş, Ben eksikleriyle de sevdim oysa İki seceneğin var; ya kal, ya gitme ! Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkca doyamamak mıdır aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Aşık Veyselin Şiirlerinden Ornekler Aşık Veyselin En Guzel Şiirleri Aşık Veysel Şiiri AĞLAR VEYSEL CIKMAZ SESİ Ah cektikce erir gider Yureğimin yağı benim Seni gorsem durur gider Dillerimin bağı benim Gam leskesi saf saf oldu Hep sozlerim boş laf oldu Senin yolunda mahv oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Hem Okudum Hemi de Yazdım Hem okudum hemi de yazdım Yalan dünya senden bezdim Dağlar koyağını gezdim Yiten yavru bulunur mu Yavru yitmeye görsün bir kere Bulunmaz Yok dağların koyağı, ırmakların kaynağı, yaylaların çimeni, ovaların çiçeği, hiç bir şey, hiç bir birey geri getiremez onu Ehh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Yaza kısa bir zaman kaldı. Son günlerde bulutlu, soğuk, yağmurlu günler yerini güneşli günlere bırakmaya başladı. Yaza fit giriş yapmak isteyenler ise zayıflama düşüncesiyle ne yapabilirimi araştırmaya başladı. Sizde yaza fit bir giriş yapmak istiyorsanız işte size altın değerinde öneriler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt