Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GEN-PA sahibine FETÖ üyeliğinden hapis cezası verildi

GEN-PA sahibine FETÖ üyeliğinden hapis cezası verildi
0
90

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
gen-pa-rrAR_cover.jpg
gen-pa-rrAR_cover.jpg

Bir devrin ünlü telekomünikasyon firması GEN-PA'nın sahibi FETO davasında ceza aldı. Duruşma, sanık Erdem'i "Silahlı terör örgütüne üye olmak" hatasından 5 yıl 10 ay mahpus cezasına çarptırdı. İstanbul 23. Ağır Ceza Duruşması'nda görülen duruşmaya, tutuklu sanık Muhammed Fatih Fazilet getirildi. Duruşmada tanık Fatih Aktaş, Sesli ve Manzaralı Bilişim Sistemi (SEGBİS) dinlendi.

GEN-PA sahibine FETÖ üyeliğinden mahpus cezası verildi

Sanık Fazilet, Bylock'u Google playden indirdiğini, örgütsel konuşma yapmadığını da belirtti. Duruşma heyeti, sanık Muhammed Fatih Erdem'i, "Silahlı terör örgütüne üye olmak" kabahatinden 5 yıl 10 ay mahpus cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Sanık Muhammed Fatih Fazilet, "iyi mekteplerden mezun olmuş, vatanına, milletine düzgün hizmetlerde bulunmaya çalışmış bir beşerim. Birçok kıymetli girişimlere imza attım. Örgütle iltisaklı hiçbir yurtta kalmadım. Şahsi Bank Asya hesabım olmadı. Bank Asya'ya ilgili rastgele bir talimat gelmedi. 6 aydır tutukluyum. Rastgele bir delil karartma durumum yoktur. Asla vatanın bölünmezliğine karşı bir niyetim olmadı. Bu türlü bir işin içine düşmüş olmaktan son nokta üzgün ve mağdurum. Beraatimi talep ediyorum" dedi. Başkaca Bylock'u Google playden indirdiğini, örgütsel konuşma yapmadığını da belirtti.

Duruşma heyeti ise, sanık Muhammed Fatih Erdem'i, "Silahlı terör örgütüne üye olmak" hatasından 5 yıl 10 ay mahpus cezasına çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt