Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Genç oyuncu Batuhan Karacakaya'dan Netflix çıkışı: Ben muhafazakar bir aileden geliyorum

Genç oyuncu Batuhan Karacakaya'dan Netflix çıkışı: Ben muhafazakar bir aileden geliyorum
0
68

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
genc_oyuncu_batuhan_karacakayadan_netflix_cikisi_ben_muhafazakar_bir_aileden_geliyorum_1642239168_7688.jpg

Geçtiğimiz gün bir programa katılan genç oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı Batuhan Karacakaya, Netflix hakkında çarpıcı açıklamada bulundu. Karacakaya, bu açıklamaları sonrası maksat haline geldi.

Diriliş Ertuğrul, dizisinde yıldızı parlayan daha sonra ise Survivor yarışındaki başarısıyla isminden kelam ettiren Batuhan Karacakaya, Netflix'in gerçek yüzünü korkusuzca açıkladı.

diriliş ertuğruldaki batuhan karacakaya

Muhafazakar bir aileden geldiğini ve Netflix programlarının daima açık sahneler içeren projelere yer vermesini eleştiren Karacakaya, kimi kesitler tarafından amaç haline geldi.

SAÇMA SAPAN SAHNELER...

Netflix'in projelerin izlenmesi için açık sahneler koyduğunu fakat bunun aile ortamında izlenemediğinin bir kere daha altını çizen Karacakaya, linç yese de kelamlarından geri adım atmadı. İşte Karacakaya'nın kelamları;

"Benim muhafazakar bir ailem var. Salonda Netflix izlerken, annem bir anda yanımdan geçer ve önümde saçma sapan bir sahne olur diye geriliyorum. Birtakım dizileri salonda rahat rahat izleyemiyorum."