Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Genç oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın bedelli askerlik paylaşımı olay oldu!

Hoş geldin! semih2929 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Genç oyuncu Ekin Mert Daymaz'ın bedelli askerlik paylaşımı olay oldu!
0
145

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
genc_oyuncu_ekin_mert_daymazin_bedelli_askerlik_paylasimi_olay_oldu_1572158404_064.png

Demet Özdemir'le başrolünü paylaştığı Çilek Kokusu dizisiyle hayatımıza giren genç oyuncu Ekin Mert Daymaz geçtiğimiz günlerde bedelli askerliğini tamamladı. Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde gazetecilerin sorusuna yanıt veren genç oyuncunun yaptığı gaf sosyal medyada olay oldu.

Manisa'da bedelli askerlik yapan genç oyuncu Ekin Mert Daymaz, geçtiğimiz günlerde askerliğinin bittiğine dair sosyal medyadan paylaşım yaptı. Manisa Merkez 1. Piyade Eğitim Tugayı'ndan tezkere alan genç oyuncu askerlik anlarına dair paylaştığı fotoğraflara "Askerlik nasıl geçti diye merak eden dostlara!" notunu düştü.

ZS91s_1572158426_9483.jpg

Daha sonra bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu, muhabirlerin "Askerlik nasıl geçti?" sorusuna verdiği cevap hayranlarını şaşırttı. Genç oyuncu Daymaz, "Koğuşta herkes horluyordu. Bu sebeple 18 gün boyunca uyuyamadım. Oradayken askerliğin ne kadar gurur verici bir şey olduğunu da daha iyi anladım" verdiği cevapla okları üzerine çekti.

Jwxfq_1572158460_9912.jpg

Bedelli askerlik yapan oyuncuya uzun süre askerlik yapanları hatırlatan yorumlar yazıldı. Kısa zamanda gündem olan oyuncu sosyal medyadan yazılı bir açıklama yaptı. 

1DPnr_1572158534_8145.jpg

858,527Konular
981,501Mesajlar
31,490Kullanıcılar
lucassssSon üye
Üst Alt