Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Genç şarkıcı Aleyna Tilki Türkiye'ye veda etmişti! İlk paylaşım...

Genç şarkıcı Aleyna Tilki Türkiye'ye veda etmişti! İlk paylaşım...

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
genc_sarkici_aleyna_tilki_yurt_disina_cikarak_veda_etti_1632470207_8679.jpg

İki yıldır zor günler geçirdiğini ve pek bir şey üretemediğini söyleyen Aleyna Tilki, yurt dışına çıkarak veda paylaşımında bulunmuştu. İlk haber geldi...

Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda ‘Retrograde' isimli şarkısını çıkarmış, istediği ilgiyi görememişti. “2 senedir zor bir dönem geçiriyorum. O yüzden pek bir şey üretemedim” diyen Tilki, Londra'ya gitti. Bir süre Londra'da yaşayacak olan Aleyna Tilki Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

eqxIO_1632811865_4697.jpg

Tilki'nin Londra pozlarına 80 binden fazla beğeni geldi. Tilki'yi annesi Havva Öztel uğurladı. En az kızı kadar gündemde olan anne Öztel kızının havaalanında gidişini paylaşarak "Hep zordu seni yollamak ama bu hepsinden çok zordu. Allah yar ve yardımcın olsun evladım" demişti.

94uLW_1632811863_0783.jpg

YURT DIŞINA ÇIKTIĞINI BÖYLE DUYURMUŞTU!

Sen Olsan Bari'yle kısa zamanda çok popüler olan şarkılarıyla büyük bir şöhrete kavuşan Aleyna Tilki, geçtiğimiz aylarda "Retrograde" isimli parçasıyla sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Ancak istediği ilgiyi yakalayamayan genç şarkıcı, son yaptığı paylaşımında yurt dışını çıktığını takipçilerine duyurdu.

5Xf30_1632470170_9723.jpg

Duyurusunu kişisel Instagram hesabından yapan ünlü şarkıcı, "4 ay sonra görüşürüz. Ben gidiyorum millet" dedi. Tilki, bir sonraki hikaye paylaşımını ise Londra'dan yaptı.

858,471Konular
981,206Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt