Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Genç Yöneticiye Küçük Bir Uyarı

Genç Yöneticiye Küçük Bir Uyarı
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Genç Yöneticiye Küçük Bir Uyarı Genç ve başarılı bir idareci, yeni Jaguar'ı ile bir mahalleden seri bir biçimde geçiyordu Park etmiş arabaların arasından yola aniden çıkabilecek çocuklara uyarı etmesi gerektiğini düşünerek ve biraz daha ileride, yolun kenarında bir şey gördüğünü sanarak yavaşlamaya çalıştı Fakat yine de sağını solunu tam göremeyecek denli hızlıydı Birden arabasının kapısına bir şeyin çarptığını fark etti Bir Anda arabasını durdurarak, arabadan indi Kapıdaki göçüğü ve eksik ötede göçüğe niçin olan koca tuğlayı görür görmez oraya dürüst koşmaya başladı Yanına gelir gelmez ona içten bakan ufak çocuğun kolunu yakaladı ve onu park etmiş arabasına doğru iterek bağırmaya başladı: Bunu neden yaptın? Sen de kimsin, ne yaptığının haberdar mısın?Adamakıllı sinirlenerek devam etti: Bu yeni bir araba ve atmış olduğun bu tuğla bana fazla pahalıya malolacak Bunu niçin yaptın?Çocuk yalvararak cevap verdi: Lütfen efendim Fazla üzgünüm ama diğer ne yapabilirdim bilmiyorum Eğer tuğlayı fırlatmasaydım kimse durmazdıPark etmiş bir arabanın arkasına dikkat çekici ederken çocuğun gözyaşları çenesine süzülüyordu Ağabeyim kaldırımın kenarından yuvarlandı ve tekerlekli sandalyesinden düştü, ben onu kaldıramıyorum Lütfen onu tekerlekli sandalyesine oturtmam için bana takviye eder misiniz? Benim için fazla ağırBu durumdan son derece duygulanan genç idareci, boğazında gelişen yumruya rağmen zor da olsa yutkundu Yerdeki genç adamı kaldırarak, tekerlekli sandalyeye oturttu Mendiliyle, çizik ve yaraları sildi ve engelli gencin önemli bir yarası olup olmadığını denetledi Ufak çocuk genç yöneticiye dönerek teşekkürler efendim, Tanrı sizden razı olsundedi Genç yönetici, minik çocuğun ağabeyini kaldırımdan evine doğru götürmesini izledi Bulunduğu yerden arabasına geri dönmesi oldukça uzun sürmüştü Uzun ve yavaş bir yürüyüştü Genç yönetici, kapıyı hiç tamir ettirmedi Kapıda oluşan çöküğü, yaşamını birisinin kendisine tuğla atmasını gerektirecek denli hızlı yaşamaması gerektiğini anımsatması için öylece bıraktı  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt