gençkız ken neler yaşadı Charlize Theron küçük yaşında fena çocukluk dönemi geçirdi başından geçenleri anlatan ünlü star dinleyenleri üzen hikayesi anlattı EKMEK BİLE ÇALDI! 1548634498 1548634498 genckizkenneleryasadi5c4e4986463b1genckizkenneleryasadi5c4e4986463b1 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercharlize15mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HOLLYWOOD'UN EN HOŞ VE EN ÇOK KAZANAN KADIN YILDIZLARINDAN BİRİ CHARLİZE THERON AMA YALNIZCA 15 YAŞINDA BİR GENÇ KIZKEN YAŞAMAYA BAŞLADIĞI TRAJEDİLER ZİNCİRİ İLERLEYEN YAŞLARINA DEK SÜRDÜ Önce eve alkollü gelip kendisini, annesini ve kızkardeşini öldürmekle tehdit eden babasının, annesi göre vurularak öldürülmesine şahit oldu Bu, genç yıldızın hayatında büyük bir travmaydı Lakin ondan sonradan da bugünlere gelmesi hiç de kolay olmadı Charlize Theron bu olayın gerisinde 1 yıl geçmeden doğup büyüdüğü Güney Afrika'yı terk edip Milano'ya gitti Burada 1 sene kaldıktan daha sonra da New York'un yolunu tuttu Joffrey Bale Okulu'na devamlı Theron'un dizinde bir sakatlık olunca bu hayaline veda etmek zorunda kaldı Cüzdanında yalnizca 120 dolarla Hollywood'a giden yıldız burada oyuncu olarak şansını denemeye karar verdi Lakin her şey onun aleyhineydi Çünkü yerel bir dilin konuşulduğu bir bölgede büyüdüğü için İngilizcesi çok da aydınlık değildi Minik bir motel odasında kalan Theron işte bu sıralarda o zamana dek hiç yapmadığı bir şeyi yaptı Parasızlıktan ve açlıktan restoranlardan ekmek çaldı Tam bu şiddet günlerde bir bankada kasiyerle tartışırken arkasında duran adam onun hayatını değiştirdi O hatıra şöyle anlatıyor Theron 'Bana oyuncu olup olmadığımı sordu 'Hayır, ama almak istiyorum' deyince de bir menajer olduğunu ve onu aramamı istedi' İşte bu rastlama ona 2 Days In The Valey adlı filmdeki rolün kapılarını açtı Şeytanın Avukatı filminde Keanu Reeves ve Al Pacino ile oynamak için bütün altı defa provalara katıldı Sonunda Reeves'in problemli karısı rolü onun oldu İşte bundan daha sonra da şansı açıldı Bundan Böyle 33 yaşındaki Charlize Theron Hollywood'un en favori en güzel ve en fazla şampiyon yıldızlarından biri Hayatında kendisine en fazla esin veren kadının annesi Gerda olduğunu söylüyor Theron İkinci olarak da Elizabeth Taylor'ın adını veriyor Theron, Taylor ile bir akşam yemeğinde karşılaştığını ve ona 'Sizinle tanışmaktan mutlu oldum Çünkü siz inanılmaz bir kadınsınız' dediğinde efsane yıldızın kendisine verdiği cevabı da hiç unutmuyor: 'Ben sadece hayatta kalıyorum tatlım '