Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gençliğin Sırrı

Gençliğin Sırrı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gençliğin Sırrı Hikayesi

Evvel vakit içinde memleketin birinde 90 yaşlarında fakat fazla sağlıklı ve genç görünümlü bir adam yaşarmış? Çevresinde bulunan cümbür cemaat ona çok özenir ve sorarlarmış
'bu gençliğin sırrı nedir' diye Yaşlı delikanlı güler geçermiş her soruldukça bu soruya Fakat Sorular sık , soranlar çoğalınca yanıt belirlemek vacip olmuş yarı

Düşünmüş nasıl anlatırım bu sırrımı zahmetsizce herkese Sonradan karar vermiş bütün meraklıları yemeğe eğlence etmeye evine

Bu davette size sırrımı açıklayacağımdemiş Cümbür Cemaat merakla davete gelmiş Yemekler köşeye kıstırılmış, içilmiş, sohbetler edilmiş süre iyice gecikmiş Fakat gençlik sırrı ile ilgili tek kelam edilmemiş Herkes konu ne vakit açılacak diye merek ederken Adamcağız huri gibi sevimli hanımına seslenmiş:
Hatun, şu kilerde bir karpuz getirir misin bize sana sıkıntı!Bayan hemencecik doğrulmuş kilere artan bir şekilde kaş ile göz arasında gidip bir karpuz getirmiş Adamcağız şöyle eliyle bir vurmuş tık tık diye daha sonra da:
Bu olmamış bayan, hoş çıkmayacak, diğer getirir misin bir zahmetdemiş Hanım onu götürmüş bir tane daha getirmiş Adam onu da bir yoklamış tekrar beğenmemiş
Bayan sana tekrar sıkıntı olacak ama bu da olmamış diğer bir tane getirir misin demiş, Başka istemiş? Bu böylece üç dört sefer daha tekrarlamış

Neyse misafirleri ve de siz forumdaşlıları sıkmamak için Dedemiz beşincide karpuzu beğenmiş ve karpuz kesilmiş, misafirlere ikram edilmiş? Cümbür Cemaat karpuzunu afiyetle yerken bizim dedecik sormuş Eeee ? Arkadaşlar iste benim gençliğin sırrı burada anladınız mı?

Herkes birbirinin yüzüne bakmış Kimse bişey anlamamışAman büyükbaba demişler nerde? Anlamadık biz bu sırrı!Dedecik gülmüşEfendilerdemiş O gördüğünüz karpuz kilerde bir tanecikti, tekti Ben hanıma git de başka getir dedikçe o kilere gidip geliyor aynı karpuzu getiriyordu bir defa bile aman be adam , çılgın misin nesin şu tek karpuzu ne taşıttırıyorsun bana tekrar tekrardemedi

Beni sizin önünüzde mahcup duruma düşürmedi İşte ben tüm gençliğimi bu hanımıma borçluyum Biz birbirimizi hiç başkalarının önünde baskı duruma düşürmeyiz Aile içindeki hiçbir şeyi dışında yansıtmayız Defalarca birbirimize destek olur, sırdaş olur, destek ederiz Birbirimizle ilgili olan problemleri yine birbirimize anlatırız İyi fena her olayı da birlikte paylaşırız' demiş

*

858,497Konular
982,019Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt