Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gençlik yaşlılığı beklemekte geçiyor

Gençlik yaşlılığı beklemekte geçiyor
0
218

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,948
F-D Coin
124
Gençlik yaşlılığı beklemekte geçiyor, yaşlılık gençliğe hasretle. Kimsenin şimdi için zamanı kalmamış.

Vazgeçtiklerin için ödüllendirilirsin ama vazgeçemediklerinle sınandıktan sonra.

Unutma, senin için başkasından vazgeçen bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer (Mevlâna).

alıntı

Similar threads

Seni Seviyorum Sozleri Seni Seviyorum Mesajları Yalansız Dolansız Bir aşk benimkisi, Kimse Bilmez icimdeki Seni, Derdimin Dermanısın Sevgin icimde Ebebdi Kimse Durduramaz icimdeki Sevgini Seni Seviyorum Seni Sevmek Hayata haykırmak Gibi, Seni Sevmek Butun Guzelliklerin Başlaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sevgili İcin Uzun Anlamlı Sozler Sevgiliye yazılacak en guzel anlamlı sozlerSizlerde sevgilinize anlamlı ve etkileyici guzel sozler arıyorsanız aşağıda sizinle paylaşacağımız mesajlara mutlaka bir goz atmalısınızKimbilir iclerinde seize ve sevgilinzie uygun guzel bir soz bulabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Hic kimsenin iyi gelmediği yerden sarıyorsun yaralarımı, hic kimsenin dokunamadığı yerden kanatıyorsun sonra Şimdi benim son diye bitirdiğime, kimbilir kimler ilk diye başlayacak Şimdi ne bugunsun, ne de yarın olsa olsa sadece bir yarım, ya da eksilen yanım Kimi insan, gecmişle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
hani gece Olunca Susar ya Sokaklar hani Elektirikler gidince Sessizlik başlar Yaşadığın yerde işte bende Seni oyLe Seviyorum kendi Dunyamın icinde Sus Pus Seviyorum Gizliyorum Sevgimi Sevenler Mutlu Olsun istiyorum hep cunki bende Seviyorum Sevenler Ağlamasın istiyorum Ama ben Hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Hayata yönveren sözler hayata yön veren sözler Cümleler doğrudur sen içten isen, Doğruluk bulunmaz sen çarpık isen (Yunus Emre) Hiçbir başarıya çiçekli yollardan ulaşılmaz LA AINE Başarısızlığın kırk bin nedeni vardır bir tane mazereti yoktur ADOLF HITLER Allah cevizi verir fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt