Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

genel update yapacam yardım

genel update yapacam yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
beyler makinam aşşağıda görüldüğü gibi ben öncelikle şu parçaları deyişmek istiyorum
1analkart
2kasa
3ekran kartı

bunlardan benim anakartı verip oc kapastesi iyi olan abit guru serisi bir anakart almak istiyorum

ayrıca kasa yı aslında termake big tower almak istiyorum ama benim basaya sığmaz o yeni masa da yok o yüzden aklıma aopen geliyo bana Oc için uygun bir kasa öneririmsiniz ayrıca birde iyi bir cpu fanu ama çok ta pahalı olmaması lazım bide ekran kartı almak istiyorum bu kesinlikle 6600gt veya 9800pro olacak hangisi almalıyım ve bana bunları alınca bir güç kaynağımna ihtiyacım olacak bu ne olmalı benim aklımd termake in 480e lısı varrr bıde samsung ram atmayı düşünüyorum şu anda para için bişe söyleyemeyeceğim ama siz en uygun ve kaliteli parçaları seçin bende ona göre parayı ayarlayayım

hadi babalar bi el atın genel bi apdate varrr