GEniş Aile dizisi yeni oyuncu kadrosuyla bu akşam başlıyor geniş aile yeni katılan oyuncular geniş aile yeni oyuncu kadrosu geniş aile dizisi, sezon başlangıcı, ne zaman başlıyacak, yeni oyuncuları, oyuncu kadrosu, 3 sezon, görüntüleri, resimleri, haberleri burada arkadaşlar Sevilen dizi Geniş Ailebu akşam sezon başlangıcını yapıyor Melek'lerim Oyuncu kadrtosunda yenilikler yapan dizi, bu sezonda yeniden herkesi ekran başına kilitleyeceğe benziyorgenisailedizisiyenioyuncukadrosuylabuaksambasliyor5c4e9285cb664alt 1548653183 1548653183 genisailedizisiyenioyuncukadrosuylabuaksambasliyor5c4e928613865genisailedizisiyenioyuncukadrosuylabuaksambasliyor5c4e928613865 genisailedizisiyenioyuncukadrosuylabuaksambasliyor5c4e928613865 Star TV’nin sevilen dizisi “Geniş Aile, bu akşam üçüncü sezonun startını veriyor Emel Çölgeçen ve Azra Akın’ın da dahil olduğu yeni kadrosuyla ilk önce bu akşam izleyici karşısına çıkacak dizi, bomba gibi sürprizlere hamile! EMEL ÇÖLGEÇEN: CEVAHıR’ıN KALBıNE VURULDUM Bu sezon siz de “Geniş Ailenin bir ferdisiniz Ilk Kez canlandıracağınız Nilüfer karakterinden birazcık laf eder misiniz? Nilüfer son derece akıllı bir meslek kadını Babasının şirketleri var, o da bu şirketlerin yöneticiliğini yapıyor Peki nasıl oluyor da Cevahir’e kaptırıyor gönlünü bu meslek kadını? Sahiden Cevahir’in kaypaklığının haberdar, ama bunları iyi niyetinden yaptığını da biliyor Yani onun temiz kalpliliğine vuruluyor Neşe ile Nilüfer sevgililerini birbirinden neden saklıyor? Annelerini kaybetmişler Babalarına bu durumu anlatamayacakları için birbirlerine de açılmıyorlar Ama sonra gerçek ortaya çıkıyor Uzun süredir birlikte çalışan bir ekibe dahil olmak zorlama mu? Tersine, fazla daha gizli böylesi aralıksız bir işe girmek daha eksik stresli oluyor çünkü Ekip keza yerleşik keza de çok eğlenceli Umarım beş sezon daha sürer AZRA AKIN: ILK AŞKIM BİLAL OLACAK Azra Hanım, bu oturmuş ekibe siz nasıl dahil oldunuz? id Önerge geldi ve hemen kabul ettim Bu benim dördüncü dizi çalışmam Birinci birim denize atlamak gibi ama ondan sonrası çok şen Neşe ile Bilal’in yolları nasıl kesişiyor? Bu zamana değin karşısına defalarca sahtekârlar çıkmış Yıllardan Beri arkadaşça, içten ve iyi biriyle tanışmayı beklemiş Göründüğü gibi biri olduğu için de Bilal’e tutuluyor Neşe ilk aşkını Bilal’le yaşıyor da diyebiliriz Fakat babası hiç taraftar yok bu ilişkiye Evet, aynen pek Baba şanssız bir olayla tanıdığı için Bilal’e hiç güvenmiyor Aşkları tamamına erer mi dersiniz? Hayatlarında kayda değer bir başkalaşım yaşayacakları muhakkak Zorluklar yaşayacaklar, yaşam standartları değişecek lakin eminim sonunda mutlu olacaklardır Neden ilişkisini Nilüfer’e anlatmıyor? Önce yaşadığı talihsizliklerden dolayı bilmesini istemiyor Lakin sürpriz bir biçimde her şey ortaya çıkıyor Doyumsuz bir şahsiyet mi Neşe? Bana birazcık o kadar geldi de acilen mazbut bir kız gibi görünüyor lakin ama ileride hırslanacak gibi görünüyor Bilal teaser’larda “Benimki dünya güzeli diyor Nasıl bir çift oldunuz sizce? Gayet iyi bir çift Tezatlık olsun diye böyle düşünüldü sanıyorum FIRAT TANIŞ: “AşK NELERE KADİR DEDİRTECEĞİZ Bu sene sezonu erken açıyorsunuz, neden? Ramazan yaza geldiği için Ama bence bütün zamanında sezonu açıyoruz Bilal Neşe’yle nasıl tanışıyor? Dizinin ilk bölümünde, ilişkilerini direkt ilerlemiş olarak görüyorsunuz Yazılmış bir başlangıç bilgisi değil Lakin nasıl olacak yani; ya bayi toplantısında veya aynı bir organizasyonda tanışmışlardır Aşk nelere kadir dedirtecek bir ilişki bu! İki platonik aşkın ardından laneti kırıyor Bilal yani Evet, bu kere karşılıklı bir aşk dahası dünya güzeli bir kız Azra zaten kayıtlı Dünya Güzeli ya O laf oradan çıktı Onun gibi bir kızın Bilal’le olması komik tabii Herkese iyi seyirler diliyoruz çoktan UFUK ÖZKAN: BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİLDİ Başta üçüncü sezon şanslı olsun diyeyim Teşekkür Ederim Tek dileğimiz birincil iki sezondaki başarının bir tesadüf olmadığını göstermek “Geniş Aile kült bir iş oldu çünkü Ekibimizi mahçup etmemek en büyük amacımız Yeni sezona fazla kısa bir aradan sonra başladınız Böylece oldu Bir aylık aranın arkasında iki bölüm iç içe çektik ıyi de oldu çünkü ben tatili pek sevmiyorum Sizi ekipte en çok kim rahatlatıyor? Yönetmenimiz Çünkü tam bir montaj dostu Fazla pratik çalışıyor Bize bol bol abes bölge yaratıyor İki başarısız aşktan sonra muradına eriyor mu Cevahir, merak ettim? Yoksa yeniden nahoş sürprizlerle mi karşılaşacağız? Kendimce bundan böyle muradına erer Fakat değişmeyen bir şey var, Cevahir hâlâ faydasız 95 bölümde gördük oysa Cevahir her şeyi eline yüzüne bulaştırmaya mahkum! ilk kez Bilal ile aynı kıza aşık olmuyorsunuz, şükür Evet Bu sezon iki yeni arkadaşımız katıldı ekibe Azra Akın ve Emel Çölgeçen Biz de Bilal’le ilk olarak bambaşka kadınlara aşık oluyoruz fakat çok hoş bir sürprizimiz var “Geniş Aile daha da genişleyecek Nilüfer’i nasıl kandırıyor Cevahir? Birbirlerine aşık oluyorlar Natürel farklı dalavereler var tekrar