Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geniş Aileden Komik Replikler :)

Geniş Aileden Komik Replikler :)
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Geniş Aileden Gülünç Replikler Bak Ulvi seni en kuvvetsiz torbaya koyar, fikstürünü çekerimSeri sonu Ulvi Sıfatını tamlattırma lan bana Keçe kardeşler Kunter'in gözünü morartmıştır Zekai: Gösterme açını kim değiştirdi kunter? Cevahir: Tez beni hastahaneye götür Koyu Bilal: Yoğun baktım ya lan daha ne ? Mürsel: Nazan ev buldum bir oda hiç salon Cevahir hastanededir Cevahir: Hocam benim bu flashdiskime yan semptomlarımda bağkursal kıpırdamalar var lakin hadi hayırlısı Hekim: anlamadım Cevahir: Ya ben acilen bunu ırk dilinde nasıl anlatayım ancak Ulvi: Abi ne oldu Cevahir: Ulan iki bilimsel terimin belini kıralım dedik kaçtı gitti çıbanSahte doktor mudur nedir Baba:Ulan faydasız çık git evimden gözüm görmesin anca bayramlarda ananın elini öpmeye gelirsin Cevahir:ulusal bayramlarda dahilmi baba ? Zekai keçe kardeşlere meydan okurken Zekai: Lan keçe kardeşler, gelin lan buraya Kütük: Bize mi diyosun lan sen çitlenbik Zekai: Oğlum gelsenize Kütük: Ne istiyosun lan ? Zekai: Çıkışta bekleyin lan sığır sürüleri, siz hepinizsiniz ben tekim Kütük: (gülerek) Oğlum biz böyle fazla kuvvetli olduk be, al bizim boğaçı da senden olsun Zekai: rahat ol sen, ağzınızı kırdıktan sonradan hepiniz benden olacaksınız Bilal: Şükufe beni seçti cevahir Cevahir: Ben de seni seçtim pikaçu Şükufe Cevahir'e tokat attıktan sonra; Ulvi: Noldu cevo? Cevahir: Yengen dövme yaptı, nası yakıştı mı? Cevahir: Ya Şükufem ben her zaman boşuna kaçıyorum ama sen hep Bilale pas veriosun Şükufe: Bilal'i şimdilik kadro dışı bıraktım yerine iyi birisini bulursam sezon bitmeden göndericem Mürsel: Kuruyemiş dükkanı burası çıkın dışarda ağız dalaşı edin Bilal: Kes lan! Delerim acilen çuvalını akıtırım kuruyemişini! Cevahir: Ne dek eksiksen söyle ulvi, üstünü tamamlıyım lan Cevahir: Tahsis abi kahveye kafa dinlemeye geliyoruz kafa atmaya değil! Bilal: O zaman oyun oyna pişpirik oyna gel benim ekmeemle oyna Cevahir ahahah!!! Bilal: Cevahir, bunlar neyi paylaşamıyorlar? Cevahir: Bak bilal! senin ömründen kefilsiz kredi çekerim!'' Cevahir ve Mürsel bankadan kredi çekerler; Mürsel: Cevahir biz senle kredi çektik bitmiş, peki ulvi'ye niye çektik ? Cevahir: Fazla ayıp Mürsel, oğlum şu anda biz üçümüz dürümcüye gitsek Ulvi'ye ısmarlamayacak mıyız Zekai: Babacığım abim bundan böyle parayı bulduğuna göre bana da bi motosiklet alırız ha? Kuddusi: Oğlum motosiklet alamayız lakin sen bi kask al tak kafana Bu kafayla pozitif gidemezsin zaten Cevahir Mürsel'den aldığı parayla otomobil almıştırCevahir arabayla bu arada yolda Mürsel'i görür Cevahir: Mürsel seni de bırakayım mı? Mürsel: Bırak Cevahir: Hadi bıraktım Zekai: Beni evlatlık mı aldınız ya bu evde hiç bi istediğim olmuyor Nazan: Merak etme Zekai evlatlık almış olsak daha seçici davranırdık Cevahir: Ulvi aklıma süpersonik bir akıl geldi Bende ki bu kafa var ya yüz otuz dört IQ, iki bin beş yüz CC Bilal denen o beygir kafası gibi tek beygirle çalışmıyor kafam, farkım var Bunlar benden gülmesi sizden Hadi gülüverin gaariiiigenisailedenkomikreplikler5c55a0734e586pngalt :D:D :D:D :D:Dgenisailedenkomikreplikler5c55a073519c7gifalt :hhh: Dp81 :hhh:genisailedenkomikreplikler5c55a073519c7gifalt :hhh: Dp81 :hhh:  

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt