Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geniş Yürekli Dost

Geniş Yürekli Dost
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Geniş Iyi Kalpli Dost Su, kendine dert ortağı arıyordu Önce buluta verdi sırrını Ağır geldi sır buluta Sağanak sağanak döktü suyun bütün sırlarını Daha Sonra göle gitti su Ona anlattı derdini giderken bulut suyun sırrını yağmur yapıp, doymuş yapıp, kar yapıp savurduğu için, ara sıra taşıyordu göl ve suyun sırrı iyice açığa çıkıyordu Daha Sonra nehre verdi su sırrını Nehir aldı suyun sırrını çekti gitti Dereye verdi Çay birazcık daha yavaş olsa da nehirden, o da götürdü suyun sırrını bir başka bilinmeze Çağlayanlar, şelaleler, akarsular Hepsi kayboluyordu aniden Sonra birgün peşine düşüp takip etti su dereyi Nehir okyanusa ulaşınca gördü su, tüm sırlarının akarsularla, çağlayanlarla, ırmaklarla okyanusa taşındığını Karar verdi su Sırrını okyanusa verecekti Pek de yaptı zaten Bütün sırlarını okyanusa verdi Bundan Böyle suyun sırrını okyanustan başka biri bilmiyordu Ne taştı okyanus, ne bir başkasına taşıdı suyun sırrını, ne de kurudu Geçen karşılaştık suyla Bir bardaktaydı Suskundu Fazla uğraştım konuşturamadım Ben bütün bu arada Dur!dedi su Durdum! Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın söylev! Taşıyamazlar, kaldıramazlar senin yükünü, canını yakarlar, utandırırlardedi  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt