Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

George Clooney: Kendimi şanslı hissediyorum!

George Clooney: Kendimi şanslı hissediyorum!
0
45

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
george_clooney_kendimi_sansli_hissediyorum_1607065638_862.jpg

Evliliği hakkında konuşan George Clooney, eşi Amal Clooney ile hiç tartışmadıklarını açıkladı. Ünlü oyuncunun, "Amal ile tanıştığım için kendimi birçok açıdan şanslı hissediyorum" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bazı kişiler bu evlilikte baskın tarafın Amal Clooney olduğunu öne sürerken, bazıları ise "Ne kadar çok kıskanç insan var" yorumunda bulundu.

Amerikalı yönetmen ve oyuncu George Clooney, 2014 yılında evlendiği avukat eşi Amal Clooney ile evlilikleri hakkında açıklamalarda bulundu. People dergisine konuşan Clooney, eşi ile hiç tartışmadıklarını dile getirdi. Ünlü oyuncu, bazı çiftler için bir sabır sınavına dönüşen ve hatırı sayılır ilişkinin bitmesine neden olan koronavirüs karantinasının kendisi için tam tersi bir deneyim olduğunu savundu.

0P5e1_1607065106_0655.jpg

George Clooney, eşi ve ikizleri Alexander ve Ella ile geçirdiği karantina sürecinin kendisi için ruhen yükseltici ve zenginleştirici olduğunu ifade etti. Clooney, konuyla ilgili, "Amal ile tanıştığım için kendimi birçok açıdan şanslı hissediyorum. Bugüne kadar hiç tartışmadık" ifadelerini kullandı.

KEceK_1607065174_0685.jpg

Clooney, konuyla ilgili, "Amal ile tanıştığım için kendimi birçok açıdan şanslı hissediyorum. Bugüne kadar hiç tartışmadık" ifadelerini kullandı. Hayırseverlik konusunda Amal Clooney ile benzer tutkuları paylaştıklarını söyleyen George Clooney, "Eşim, inandığı şeyler konusunda birçok başarı kazandı" şeklinde konuştu.

rYrDz_1607065194_7029.jpg

59 yaşındaki Clooney, eşiyle birbirlerine yaptıkları işler nedeniyle aşık olmadıklarının altını çizse de sonunda olayın paylaştıkları ortak tutkulara gelip, dayandığını da ekledi. George Clooney'in eşi ile hiç tartışmadıklarını söylemesine sosyal medyada çok sayıda yorum geldi. Bu evlilikte baskın tarafın Clooney olduğunu iddia eden bazı kişiler, "Amal Clooney araba yıkarken, George de elektrik süpürgesiyle evi süpürüyordur" yorumunu yaptı.

Tj5Zu_1607065223_3091.jpg

George Clooney'in eşi ile hiç tartışmadıklarını söylemesine sosyal medyada çok sayıda yorum geldi. Bu evlilikte baskın tarafın Clooney olduğunu iddia eden bazı kişiler, "Amal Clooney araba yıkarken, George de elektrik süpürgesiyle evi süpürüyordur" yorumunu yaptı. Çiftin evliliklerinin iyi olabileceğini savunanlar ise, "Ne kadar çok kıskanç insan var. Zengin ve ünlü insanlar hakkında yapılan yorumların bazıları gerçekten acıklı" şeklinde konuştu.

ao4wO_1607065250_5516.jpg

Clooney, geçtiğimiz günlerde ünlü olmadan önce kendisine yardım eden 14 arkadaşına 1'er milyon dolar verdiğini doğrulamıştı. Oyuncu, "Onlarsız şimdi sahip olduklarımın hiçbirinin olmayacağını düşündüm" demişti.

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,906Kullanıcılar
yarrocqSon üye
Üst Alt