Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gerçek Aşk'a İnanmıyan Bir Kızı Nasıl İkna Ederm ?

Gerçek Aşk'a İnanmıyan Bir Kızı Nasıl İkna Ederm ?
0
259

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kızla aramızda geçen tavır :

Ben:Kaç zamandır hayatımda biri yok,lakin ben istemediğim için çünkü hakiki aşkı arıyorumGerçek aşkı buldum sanırım(Onu sevdiğimi biliyor)
Kız:Ben reel aşka inanmıyorum birbirlerini fazla seven millet bile kavga edip ayrılıyorlarBkz:Annesi ile Babası

Hiç bir önerme işe yaramadı kızın üzerindeBenim diğerleri gibi olmadığımı nasıl kanıtlıcam

Similar threads

Konunun Aytınları Altında Yazdım Üşenenler İçin Özeti Burada kimseyle çıkmadım sevmedimdebu yıl başında sınıfa yeni gelen bi kızla dostluk kurdum en güvendiği insan bendım fakat aşık oldum ona ve söyledim ne arklık kaldı ne birşeyonun hakkında duyduklarımı ona söyledim ve red ettidaha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
4 Mart 2011 Jurnal BUrç Yorumları 4 Mart Cuma günü jurnal burç yorumlarınız kızlar4mart2011gunlukburcyorumlari5c5268c1b31fdgifalt :tik: :tik: :tik: Koç Burcu ( 21 Mart19 Nisan ) Terazideki Mars ve Venüs Kovadaki transit Neptün’le tatlı açı yapınca, bundan böyle Koçlar için yıldızlar dile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
4 Şubat 2011 Jurnal Burç Yorumları 4 şubat burç yorumları 4 şubat 2011 burç yorumları Haftanın son çalışma günü 4 Şubat 2011 Cuma günlük burç yorumlarınız kızlar4subat2011gunlukburcyorumlari5c526acff05degifalt :tik: :tik: :tik: Koç Burcu ( 21 Mart19 Nisan ) Terazideki Mars ve Venüs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt