Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gerçek aşkı bulduğuma inanıyorum fakat..

gerçek aşkı bulduğuma inanıyorum fakat..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
22 yaşındayım bu kadar süre çoğu kızla birlikte oldum , sevdim bazılarını yada sevdiğimi sandım
acilen yaklaşık 5 aydır bir kızla birlikteyim ve daha önce kimsenin bana yaşatmadığı duyguları hissediyorum reel aşkı sevgiyi bulduğuma inanıyorum
daha önce kismeyi kaybetmekden kormazdım hiçbir kız arkadaşım fazla fazla umrumda olmazdı düşünmezdim , hemen onu paldır küldür bir anım bile geçmiyor, derhal benden uzak 3 hafta sonra görebilecem onu artık gitmeden önce hergün birlikteydik günün 10 saatini birlikte geçiriyoruz en az fazla özlüyorummm o olmadan içimden hiçbişey yerine getirmek gelmiyor , sadece evde oturmak onu dikkate almak istiyorum , içim acıyor
bazen saçma sapan şeyler yapıyorum daha önce hiç yapmadığım fazla kısganıyorum , deli gibi oldum fazla seviyorum onu kaybetmekden çok korkuyorum , ne yapacağımı şaşırdım artık , o da beni fazla seviyor şimdilik bir sorunumuz değil ama hiç bu kadar birin isevmediğim için daha önce ne yapacağımı bilemiyorum ara sıra aslında ne yapmalıyım sizce ?

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt