Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gerçek Kesit'in Sarı Bıyığından Çatır Çatır Aldatılan Kadınlara Son 24 Saatin Viral Tweetleri

Gerçek Kesit'in Sarı Bıyığından Çatır Çatır Aldatılan Kadınlara Son 24 Saatin Viral Tweetleri
0
105

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-779d7051cab301eba8f6259fb64ddb2675e952ee.jpg

Bakalım hafta sonu timeline'ında gözümüze hangi tweetler çarpmış?

1. Biraz abartı buluyorum bebeklerin bu tepkisini

twitter.com
2. Boya mı sıçramış nolmuş onun tüylerine ????

twitter.com
3. 1-2 bilim kurgu filmi izleyince benim kafanın çalışma şekli

4. Bir ilişkinin olmazsa olmazı: Edepsizlik!

twitter.com
5. Geleceğin ekonomi bakanı

twitter.com
6. Üzüntüleriniz sizi kim yaptı? Adriana Lima mı Bella Hadid mi yoksa Kendall Jenner mı? ????

7. Adını Feriha Koydum 5. sezon

twitter.com
8. Aaa sarı bıyık!

twitter.com
9. First date için makyajı biraz abartmamış mı?

twitter.com
10. Bir salıncak keyfimiz var be!

twitter.com
11. Arkadaş ortamımım sorunlu kişisi olduğumu öğrendim biraz önce

twitter.com
12. ????

13. Hepimiz o kızı tanıyoruz...

14. Tansiyonum öyle bir düşerdi ki şu anı yaşasam...

twitter.com
15. Erkekler cevap alabilmek için başka ne yazmalı buyrun sohbete

Similar threads

Bakalım cuma timeline'ında gözümüze hangi tweetler çarpmış? 1. Başlıyoruz! 2. Yarım saat ara verip sezon devirmek... twitter.com 3. Düşman başına! 4. Biraz moral bozalım. 5. Kritik yaş twitter.com 6. Oldu. 7. Nevrim döndü... 8. ???? twitter.com 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Bakalım cumartesi timeline'ında gözümüze hangi tweetler çarpmış? 1. Karşı cinsten sizin beklentiniz ne? 2. Apansızın dalıp öteki diyarlara gitmeyen var mı? twitter.com 3. Kardeşim kötüyü çağırmasana! 4. Bizim romantiklik düzeyi 5. ???????????? 6. Başımızda mecnun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Bakalım cumartesi timeline'ında gözümüze hangi tweetler çarpmış? 1. Lütfen bu konuya biraz dikkat artık ya... twitter.com 2. Venti boy kapak twitter.com 3. Bal olsaymışsınız siz kızlar twitter.com 4. Ah kalbimmmm ???? twitter.com 5. Sizce? twitter.com 6. Bu adam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Twitter timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. ???? 1. Hey Türkiye'm neler oluyor? 2. İçine biraz arabesk biraz da pop eklersek ülkenin genel çalma listesi ektedir; twitter.com 3. Uykusuz geçecek geceler başlasın... twitter.com 4. Daha yanlışsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Twitter'da cumartesi timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. ???? 1. Kafalar çok karışık... twitter.com 2. Bu duygu çok acıtıyor... Nerden bildiğimi sormayın. ???? twitter.com 3. 'Daha kötüsü olabilir mi?' derken hep daha kötüsüyle karşılaşmamız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,542Konular
981,897Mesajlar
32,552Kullanıcılar
hmdasbahaSon üye
Üst Alt