Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gerçek vs sosyal medyadan kız bulmak

Gerçek vs sosyal medyadan kız bulmak
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu konu tek benim mı dikkatimi çekiyor bilmiyorum Ama benim cevremdeki sevgililerin tümü Instagramfacebooktan birbirini bulmuş ırk Bu bana artık çok siradan geliyor Herhangi bir yerde gördüğün kızın yanında gidip onla tanışmaya kastetmek fazla daha güzel yok mı?
Örneğin kampüste oturuyoruz arkadaşım bana bir kız gösteriyor keşke instagraminj bulabilsem ya da check in atayım ola ki görürüm eklerim diyor Ee karşımızda oturuyor işte gidip tanissana dediğimde ise öyle olmaz olumm tersler diyor
İşte sorun da bu terslenmekten korkuyor halbuki instadan yazsa da tersleyebilir lakin yüz yüze olmadığı için umursamiyor Yüz yüze olsa bile umursanmamasi gerekli
Kendimce bı kizin yanina tanışmak için yürüdüğun o 51015saniyedeki kalp atışın,o adrenalin bir fazla şeyden hoş ve zevkli Siz de sosyal medyadan kızlara mesaj atmak için ugrascaginiza reelde tanışmak için kendinizi gelistirirsenjz bir çok şeyi başarabilirsiniz

858,478Konular
981,316Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt