doğrusu yaşanmış bir olay Adamin biri arabasiyla sırası gelmişken yolda bir yolcu alirarabaya adam arkadaki tarafa biner soför eee hemserim kimsin nereye gidersinder yolcu ben Azrailimcanini almaya geldim der soför alayci bir tavirla sen mi Azrailsin deryaw senin gibi Azrail olurmu hiç der gezgin ağırbaşlı bir tavirla sen daha önce Azrail gördünmüde betimleme ediyorsun der ve ekler gezgininanmadin bana öylemi der söför inanmadim tabii der yolcu o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksin der aslında de adamin dediði gibi söför 200 metre ilerde bir yolcudaha alir Ama yolcu ön tarafa otururolaylar bundan sonra daha da enteresanlasir soför yanindakine ee sen kimsin nereye gidersin der öndeki abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adim felanca der soför yaw þu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu þu herifihem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der öndeki arkaya bakar fakat kimse yoktur öndeki abi arkada kimse yokki soför hýþýmla arkaya bakar ve körmüsün be adam arkada oturuyor ya der öndeki arkaya bir daha bakar ve abi senin kafan iyimi yoksa dalga mi geçiyorsun der bu sefer arkadaki söze girer gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der soföre soför bir anda dizlerinin bagi çözülür beti benizi atar Arkadaki soföre hadi der arabayi kenara çek 2 rekat namaz kil canini alacam der soför aglamakli biçare bir sekilde arabayi kenara çeker ve iner arabadan Sonra sonradan ne olmus biliyormusunuz????? adamlar arabayi aldigi gibi kaçmislargercektenyasanmisbirolay5c561790422a4alt )gercektenyasanmisbirolay5c561790422a4alt )