Gerd Ve Ben Zindan bırak 1 GERD VE ben – – Evi terk ettim Sen ne yaptın? Kimin evi terk etti? Met sahada arkadaşlarımla tanıştım tanıştım 2 –– Arkadaşların nerede tanıştınız? Futbol sahasında arkadaşları kim yarattı? Oynadı oynadı 3play – – İki saatlik futbol oynadık Ne değin futbol oynamak zorunda mıyız? Biz ne yaptık? 4mola kırdı kırdı – Gerd ayağını kırdı Kırık bir bacak var? Ne Mide kırıldı? Aradı 5çağrı – Ambulans çağırdım Ambulansı kim çağırdı? id Kim dedin? Bekledim bekledim 6bekle – – İki saat her tarafında ambulans bekliyorduk Biz ne yaptık? Ne kadar ambulans bekledik? Gördüm – hayır ambulans gördük 7bkz Arabayı görmedi kim? Görmedik ne? Aradı 8çağrı – Tekrar ambulans çağırdı Yaptığımız ne? Ambulans çağırdı kim? Koştu 9 kalibrelik – ran Sonradan Futbol sahasında futbol adam koştu Kaç Adam futbol üstüne koştu Çalışacak Adam nerede? Yıpranmış giydi 10giymek – – Dört futbol oyuncular Futbol alanından arkadaşım yıpranmış Kaç oyuncu Futbol alanından arkadaşım giydin? Sen ne yaptın? Geldi 11gel gel Aynı anda ikisi de geldi, ambulans Kim ya da Ne geliyor? Kaç tane ambulans geldi? Iddia 12tartışmak – tartıştı Doktorlar savundular Savaşan kimdi? Sen ne yaptın? Adı anreif 13Ara – – Gerd ailesini aradım Kim dedin? Aile kimin aradın mı? 14tarak – – Gerd ailesi geldi Kim geldi? Gerd anne? Getirilen 15getirmek – getirdi Sonradan, anne ve babası hastaneye getirdi Gerd var Mide için getirildik? Kiminle hastaneye getirildik? İşletilen işletilen 16işlet– Doktor onu tedavi etti Onu kim ameliyat etti? Cerrahi hekim kim? Satın aldım 17alış – – Ona çikolata aldım Ne satın aldım? Çikolata aldım Yemiş eşek 18yemek – – Çikolata yedim Ne yedin? Çikolatayı kim? Kaldı – kaldı – 19 kaldı Gerd bir hafta hastanede kaldı Kaç hafta Mide hastanede kaldı? Gerd hastanede kaldı Öğrenilen 20öğrenmek için – – öğrendim Gerd arkadaşlar çok kenengelernt vardır Bir sürü arkadaş kenengelernt olan? Kenengelernt Midekim var? Sol 21terk – sol Hastaneye gitmek zorunda Gerd Ne kaldı? Hastaneden ayrıldı kim? Koşarak – 22 koştu koştu – Caddeyi geçtim,bana bir motosiklet çarptı Ne zaman bir motosiklet çarptı Bana ne oldu? Gitti 23go gitti Baştan hastaneye gittik Yine nereye gitti Biz ne yaptık? Okudu okudu 24alıştırma – – Hekim acilde beni muayene etti Beni tetkik eden? Doktorne oldu? Haber 25 Haber – Haber Hemşire annem ve babam haber verdi Annem ve babam kim farkında? Hemşire bildirecek? Bayılma bayılma 26 düşüp bayılma– Annem bayıldı Anneme ne oldu? Ohnmahcht düştü kim? Aranan 27arama – aranan Babam doktor arıyordu Doktoru aradı kim? Babam arıyor kim? Yer Alan 28bul – bulundu Babam doktor bulunamadı Hekim babamı buldun mu? Doktor bulamadı kim? Kaynaklı saf ağladı 29Mabedi – – Deswegan, babam, hemşire bağırdı Bağırdı babam kim? Babam ne yaptı? Aldı 30 almam almıştır Polis babam aldı Babam kim aldı? Polis ne yaptı? Toplanan 31birleştirme – toplanan Aile hastanede toplandı Aile burada bir araya topladı Hastanede bir araya getiren? Hür bırakılmış 32hür – Amcam babamı özgür bıraktı Babam hür bırakan? Amcam kim hür bıraktı? 33see – saw – seen Fenerbahçe gördük Gerd Fenerbahçe görebilen kimse var mı? Biz ne yaptık? Tabanlı Verl Bozkurt 34kaybetmek – kaybetti Fenerbahçe maçı kaybetti Oyunu kaybetmiş? Ne Fenerbahçe için kayıp olmuştur?