Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gerdan Haşlama Tarifi

Gerdan Haşlama Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler

6 dilim kuzu gerdan
6 adet orta boy patates

6 adet küçük boy havuç










İki buçuk su bardağı su
Tuz, karabiber

Sosu için: 3 iri diş sarmısak

Yarım çay bardağı sıvıyağ
3 dal taze nane



Yarım limonun suyu


Gerdan Haşlama Yapılışı


KUZU gerdanı düdüklü tencereye alıp üzerine soyulmuş patates ve havucu bütün olarak yerleştirin Suyunu ekledikten sonra tencerenin kapağını kapatıp 3035 dakika pişirin Kapağını açıp tuz ve karabiber ilave edin 5 dakika kapağı açık olarak pişirip ocaktan alın Diğer taraftan sosu hazırlamak için, sarmısakları ezip, sıvıyağda kavurun Ocağı kapatıp üzerine ince kıyılmış nane ve limon suyu ilave edip karıştırın Yemeği tabaklara alıp üzerine sosu gezdirerek servis yapın
 
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt