Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekonomi,Ekonomi nedir, Ekonomi nedemektir,
Ekonomi:İnsanların ihtiyac duyduğu mal ve hizmetlerin nasıl uretildiğini, boluşulduğunu ve tuketildiğini inceleyen bir bilimdir
Acil İhtiyac Kredisi Nedemektir,
Acil İhtiyac Kredisi ,
Art Para,Banka tarafından muşteri hesabı icin ongorulen limitten belirli bir miktar daha fazlasını kullanma imkanı veren tutar, acil ihtiyac kredisi
Acık fikirli anlamı, Acık fikirli nedir,
Acık fikirli: Olayları, gelişmeleri, yenilikleri iyi anlayıp gereği gibi karşılayan; duşunduğunu olduğu gibi soyleyebilen kimse
Bu toplumun acık fikirli insanlara duyduğu ihtiyac, bugun daha fazladır
Kele koseden yardım gelmez atasozunun anlamı,Kele, koseden yardım gelmez anlamı nedir,Kele, koseden yardım gelmez anlamı
Kele, koseden yardım gelmez
Yardıma muhtac olan kişi, ihtiyac duyduğu şey konusunda kendi dururken başkasına yardım edemez Kendi derdine care bulamamış, kendi işini...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.