Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
türk milleti doğum teftiş yöntemlerinde sınıfta kaldı! prezervatif yüzde kaç korur Çağdaş ve güvenilir doğum denetim yöntemlerinin kullanımında Türkler sınıfta kaldı! Kadınların yarısı doğum denetim yöntemlerini kullanmazken, erkekler prezervatif yerine güvenilir olmayan 'geri çekilme'...
Geri çekilme ile ilişkiye girdik adet gecikmesi yaşıyorum merhabalar, erkek arkadasımla birlikte olduk lakin geri cekildi hem tutku suyu akmadıgını söylüyor aksa hissederim diyor, fakat adetim 3 gün gecikti karın agrısı şişkinlik var fakat hasta olamıyorum vajinamda kasıntı ve kremsi akıntı da...
Türk Kadınları Hatalı Korunuyor! Gözden Düşmüş gebelik için, bir fazla korunma yöntemi vardır ve bu yöntemler arasında mutlak süretle biri uygulanır, bebek istemeyen kadın göre Zira yapılan araştırmalara tarafından Türk kadınlarının hatalı korunduğu saptanmıştır Melek'ler 1548745403...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.