Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

geri donuşum kutusu

geri donuşum kutusu
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
sevgili arkadaşlar
uzunnnnnnnnnnnnnn bir zaman once yanlışlıkla gerşi donuşum kutusunu sildim
aslında sağ tıklayıp boşalt diyecektim ama yanlıklıkla geri donuşum kutusunu sildimve şimdi onu bulamıyorumyine resimleri belgeleri siliyorumama nereye siliyorum??
amacım geri donuşum kutumu bulmakimagesgeridonusumkutusu5ad35999d2196png
bir cok siteye baktım ama bir sonuc elde edemedimşimdi sizden yardım istiyorum
geri donuşum kutumu nasıl bulacağım???

Similar threads

sevgili arkadaşlar uzunnnnnnnnnnnnnn bir süre önce yanlışlıkla gerşi mutasyon kutusunu sildim doğrusu sağ tıklayıp boşalt diyecektim fakat yanlıklıkla geri dönüşüm kutusunu sildimve şimdi onu bulamıyorumyine resimleri belgeleri siliyorumfakat nereye siliyorum?? amacım geri dönüşüm kutumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Geri Donuşum Kutusu Silinmiş Silinen Geri Donuşum Kutusunu Geri Getirme Masaustu Geri Donuşum Kutusu Silinmişse XP geri donuşum kutusu Vista Geri Donuşum Kutusu Yanlışlıkla bilgisayarınızdaki masaustu geri donuşum simgesini sildiniz diyelim Geri getirebilmek icin ister xp kullanıcısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Geri Donuşum Kutusu Silindi Geri donuşum kutusu bilgisayarımızın en onemli klasorlerinden biri Bu dosyayı masaustunuzden yanlışlıkla sildiyseniz; Masaustunuzde boş bir yere sağ tıklayın OzelliklerMasaustuMasaustunu ozelleştirMasaustu simgeleri yolunu izleyin Buradan karşınıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Geri Donuşum Kutusunu Geri Getirme Bilgisayarınızdaki geri donuşum kutusunu yanlışlıkla sildiyseniz geri getirmek mumkundur Bunun icin: Masaustunuzde boş bir alanı sağ tıklayın Ardından karşınıza cıkacak pencerede kişiselleştir duğmesini tıklayın Buradaki sol bolumden Masaustu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Geri Donuşum Kutusu Kayboldu Geri Donuşum Kutusu Kayboldu Ne Yapmalıyım Geri Donuşum Kutusu Kayboldu Nasıl Geri Getirebilirim Geri Donuşum Kutusu'na gonderilen bir dosyanın daha sonra geri alınabileceğini zaten oğrenmiştiniz Ancak bu kucuk kutunun icerisinde cok sayıda dosya birikmişse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt