Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geri dönüşüm tesisinde yangın: 3 işçi dumandan etkilendi

Geri dönüşüm tesisinde yangın: 3 işçi dumandan etkilendi
0
55

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Kocaeli'nin Uzunçiftlik Mahallesi Mihriban Sokak’ta bulunan geri dönüşüm tesisinin depolama alanında, öğlen saatlerinde, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çalışanların ihbarı üzerine tesise çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Kısa müddette yangına müdahale eden itfaiye takımları, alevleri denetim altına alarak, söndürdü.

Yangına müdahalede bulunan 3 fabrika çalışanı ise dumandan etkilendi. Ambulansta sıhhat görevlilerince çalışanlara oksijen tedavisi uygulandı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Similar threads

Konaklar Mahallesi Emek Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın birinci katında şimdi belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye takımları, yangını denetim altına alarak söndürdü. Yangın sırasında meskende bulunan ve kardeş olan 2 yaşlı bayan ile onları tahliye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Gaziantep'te 4'üncü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki halı fabrikasında, öğlen saatlerinde, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. İhbarla bölgeye gelen çok sayıda itfaiye takımı, alevlere müdahale etti. Gruplar, yangını kısa müddette denetim altına alıp, söndürürken soğutma çalışması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Küçükçekmece'deki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına itfaiye takımları müdahale ediyor. Halkalı Dereboyu Caddesi üzerinde geri dönüşüm tesisinde şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye takımı sevk edildi. Ağır dumanların uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle Yangın çıktı. Yangını fark eden çalışanlar, fabrikayı tahliye ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt