Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

"Geri dönüyorum: Ya cumhurbaşkanı olurum ya da hapse atarlar"

"Geri dönüyorum: Ya cumhurbaşkanı olurum ya da hapse atarlar"
0
44

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Cem%2DUzan%2Ddan%2Dyeni%2Dmesaj%2Dvar%2DCumhurbaskanin%2Diki%2Dyanagindan%2Doperim%2D205101%2D20180509133234%2Ejpg

Gazeteci Sebahattin Önkibar, uzun yılar Fransa'da yaşayan Genç Parti eski Genel Lideri ve iş adamı Cem Uzan hakkında dikkat çeken bir haber yaptı.

Cem Uzan'ın kendisini Paris’ten telefonla aradığını açıklayan gazeteci Önkibar, Uzan'la uzun bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini aktardı.

Uzan’la gerçekleştirdiği telefon görüşmesini YouTube kanalından duyuran Önkibar, şu açıklamayı yaptı:

“2 aya Türkiye’ye dönüyorum ve cumhurbaşkanı olacağım. Cumhurbaşkanı olmak için her şeyi yapacağım. Her yasal yola başvuracağım. Ya cumhurbaşkanı olacağım ya da beni mahpusa atacaklar. Yıllardır çalıştım, uğraştım, didindim, hazırlandım; Türkiye’ye döneceğim. Tayyip Erdoğan’ın yıkımını tamir edeceğim. Türkiye’yi ayağa kaldıracağım. Türkiye’de bir güç eksikliği var, bir önder eksikliği var. Ben, bu heyecanı var etmek için Türkiye’ye dönüyorum ve alanlara çıkacağım. Ahaliyle, halkla bütünleşeceğim. Nasıl Genç Parti’yi kurup 1,5 ay içinde milyonlarca oy aldı isem, ben 1 yıl içinde bütün Türkiye’yi kucaklayacağım. Bütün Türkiye’ye hitap edeceğim; lakin merkez eksende duracağım. Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Alparslan Türkeş’in temsil ettiği cumhuriyet çizgisinde olacağım. Asla muhafazakâr kısımları de karşıma almayacağım; lakin dini sermaye yapanları, dini siyasete ve ticarete alet edenleri topluma afişe edeceğim.”

"BÜTÜN DAVALARDAN BERAT EDECEĞİM" 

Türkiye'ye geleceğini söyleyen Uzan'a gerçekleşen telefon görüşmesinde “Ama siz aranıyorsunuz. Yargıyla sorunlarınız var. Gıyaben mahkûm edildiniz” hatırlatması yaptığını aktaran Önkibar, Uzan'ın “Hukuksal bütün hazırlıklarım tamamlandı. Hiçbir zahmetim yok. Geleceğim, göreceksiniz, tamamından beraat edeceğim. Bütün bilgiler elimde. Hazırlıklarımı yaptım, meydana çıkacağım” şeklindeki karşılığı vediğini belirtti.

Ayrıyeten iş adamı Uzan'ın 'son 30 yılda kimlerin ne haltlar işlediğini, Abdullah Gül ile Erkan Mumcu’nun nasıl susturulduğunu somut bilgiler ışığında aktardığını' ifade eden gazeteci Önkibar, mevzuya ait değerlendirmeleri öteki bir görüntü yayını ile paylaşacağını söyledi.

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt