Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

get azim get

get azim get
0
26

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
get azim get ekranların sevilen dizisi Avrupa Yakası' na dikkat geldi güzel ikili Dilber ve Azim cinselliği ön plana tarsa neler olur AVRUPA YAKASI'NA CIDDI UYARI! 1548639705 1548639705 getazimget5c4e5ddf5b698getazimget5c4e5ddf5b698 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbinnur11nisan&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AVRUPA YAKASI'NDA BİNNUR KAYA'NIN CANLANDIRDIĞI DİLBER HALA İLE ATA DEMİRER'İN CANLANDIRDIĞI AZİM KARAKTERLERİNİN CİNSEL İÇERİKLİ KONUŞMALARI İZLEYİCİYİ RAHATSIZ EDİYOR Sabahtan gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ'a mesaj gönderen bir izleyici, şöyle yazmış: 'Azim karakteri ile Dilber Hala karakterleri arasındaki diyaloglar genelde cinsellik üstüne oluyor 60 yaşlarındaki iki kişinin bir araya geldiklerinde birbirlerine kur yapmaları, halvet almak için aralıksız süre ve zemin kollamaları fazla çirkin oluyor Dilber Hala'nın kokular sürmesini, Azim'in cinsel istek çekiyor gibi hareket etmesini gülünç yok, iğrenç buluyorum' Seyircilerin hepsini aniden memnun etmek şüphesiz muhtemel değil Mesela; Avrupa Yakası'nda Azim ile Dilber Hala'nın aşk muhabbetleri kimilerine pek sevimli geliyor Kimileri ise durumdan rahatsız olduğunu dile getiriyor İşte ikinci gruba giren ve adının açıklanmasını istemeyen bir okurumuzun gönderdiği elektronik posta: (Yapımcıların, yönetmenlerin, senaristlerin işlerinin ne denli güç olduğunu açıklamak için yayınlıyorum) 'Azim karakteri ile Dilber Hala karakterleri arasındaki diyaloglar çoğunlukla cinsellik üstüne oluyor 60 yaşlarındaki iki kişinin bir araya geldiklerinde birbirlerine kur yapmaları, halvet edinmek için sürekli süre ve zemin kollamaları çok çirkin oluyor Dilber Hala'nın kokular sürmesini, Azim'in cinsel arzu çekiyor gibi hareket etmesini gülünç yok, iğrenç buluyorum Bu, reel hayatta olabilir ama her yaştan izleyiciye sahip bir komedi dizisinde güldürü unsuru olarak kullanılmamalı Bu diziyi çocuklarıyla ya da torunlarıyla seyredenlerin yüzlerinin kızardığını tahmin ediyorum' Evet, işte size farklı bir görüş alanı dahası 'Canım Ailem' dizisinin içine son bölümlerde tartışma ve silahların girmesine itiraz eden izleyiciler var Hep diyorum ya, elçiye zeval olmaz!  

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt