Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Getir'den Ukrayna'a Yardım Eli

Getir'den Ukrayna'a Yardım Eli
0
48

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-55048d1b9fce8c357d7e33b16314eb4bc0deabd4.jpg

Online yemek ve market sipariş uygulaması Getir, Rusya'nın işgali altındaki Ukrayna'ya yardım eli uzattı.

Getir'in Twitter hesabından yapılan açıklamada "Ukrayna’da yaşanan savaş Getir olarak bizi derinden üzdü" denildi ve şu sözlere yer verildi:

'5 tır materyal yola çıkıyor'

'Ukrayna’da yaşanan savaş Getir olarak bizi derinden üzdü. Ukrayna halkına takviye olmak için 5 tır dolusu temel muhtaçlık materyalini Ukrayna Kızılhaçı’na ulaştırmak üzere yola çıkartıyoruz. Bu sıkıntı vakitlerinde kalbimiz Ukrayna halkıyla birlikte atıyor.'

Similar threads

Ukrayna'da patlayan bombalar Türkiye iktisadına de hasar verirken, günlerdir tesirlerini izliyor ve okuyoruz. Durumun insani boyutu içler acıtırken, son periyotta ülkemizde yaşanan ismi konulmamış ekonomik ortam ise zora düşüyor. Yapılan planlamalar ve beklentiler aşağı yönlü revize edilirken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
SpaceX CEO’su Elon Musk, yakın zamanda meydana gelen bir volkanik patlama sebebiyle internete olan erişimini kaybeden adalar ülkesi Tonga’ya yardım elini uzattı. Bu nedenle, Güney Pasifik’e Starlink mühendislerinden oluşan bir ekip gönderdi. İşte detaylar… Elon Musk, Starlink ile Tonga’ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Peygamber efendimiz, 36 yaşlarında bulundukları sırada Hicaz topraklarında şiddetli bir kuraklık ve açlık hüküm sürüyordu Hemen herkes her geçen gün bunun ağırlığını daha çok, daha derinden hissediyordu Peygamber efendimizin amcası Ebû Tâlib, kalabalık bir ailenin reisiydi Ailesini geçindirecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Alıntı: Soğuk Savaş'ın son bulmasının ardından oluşan yeni dünya düzeninde Türkiye kendine çok güçlü bir yer edinmeyi hedeflemişti Özellikle de SSCB'nin dağılmasıyla birlikte Kafkasya ve Orta Asya'da şekillenen yeni yapılanma içinde Türkiye daha etkin bir konuma yerleşecek, ekonomik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
En Onemli başlıca destanlar Onemli destanlar İLYADA Eski Yunanda, şair Homerosun yazdığı varsayılan buyuk bir destandır Bir başka Homeros destanı olan Odeysseia ile birlikte, batı edebiyatının en eski orneği ve tum zamanların en guzel şiirlerinden sayılır Hem İlyada hem de Oysseisa, Truva...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt