geyik · " Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var Ben yer miyim ? Yemem! * Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma * Bütün öğrenmeye başlamıştımki mektep bitti * Ey yükselen tür İn ulan aşağı * Eger dünya delikanli olsaydi dairesel olmazdi * Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim * Selam, ben Aydan Sener Hadi yaa Ben de Dünyadan Neil Armstrong * Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! * Ilahi Ölüm Meleği sen adami öldürürsün * Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! * Sen hic sahanda yumurta yedin mi? EvetPeki deplasmanda yedin mi? * Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı Şu Anda full çeken hattımla seninleyim gülünç nickler, msn nickleri * Bu cekicilik, bu haysiyet,hele o sihirsel gözler allah bütün güzelligi bir kiside toplamis neyse benden cok bahsettiksen nasılsın * Sün seni fazla bekledik toplu fotoğraf çektirecektik Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık! * sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer * Dünya döner ay kebap * Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis * Noel babanin niye hiç eli yoktur?çünkü NOEL baba * Adamin biri saat kaçdemis saat de kaçmis * öyle iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim * Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; cikarin beni bu kaptan * Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur * Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti * Yasınız kaç? Vallahi her sene değişiyor * Kabadayılığa yer değil demişler, kabadayı ayakta kalmış * Aşk havuzuna aptal düşer fakat beni ittiler! Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın Bayan hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir En son gülen sen olacaksın çünkü geç anlıyorsun Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır O süre baklava reel değildir Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var Ben yer miyim ? Yemem! Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma Tam öğrenmeye başlamıştımki mektep bitti Ilahi Azrail sen adami öldürürsün Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! Bataryası güçsüz rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 zaman ulaşılamadı Şu Anda full çeken hattımla seninleyim Bu cekicilik, bu itibar,hele o sihirsel gözler allah bütün güzelligi bir kiside toplamis neyse benden cok bahsettiksen nasılsın Noel babanin niye hiç eli yoktur?çünkü NOEL baba pek iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur