Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Geyik muhabbeti nedir?..

Geyik muhabbeti nedir?..
0
274

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Geyik Muhabbeti Nedir?
İki Arkadaş Bir Araya Gelir Ve Konuşmaya Başlarlar

BM: Hadi Muhabbet Edelim
TC: Ne Muhabbeti?
BM: Geyik Muhabbeti
TC: Ne Geyiği?
BM: Ren Geyiği
TC: Ne Reni?
BM: El Freni
TC: Ne Eli?
BM: Hanımeli
TC: Ne Hanımı?
BM: Ev Hanımı
TC: Ne Evi?
BM: Dağ Evi
TC: Ne Dağı?
BM: Agrı Dağı
TC: Ne Ağrısı?
BM: Baş Ağrısı
TC: Ne Başı?
BM: Kuşbaşı
TC: Ne Kuşu?
BM: Muhabbet Kuşu
TC: Ne Muhabbeti?
BM: Geyik Muhabbeti
TC: Ne Geyiği?
Ve Boyle Devam Edip Gider
İşte Geyik Muhabbeti Dedikleri Budur

imagesgeyikmuhabbetinedir5b0014d9eb27cpngimagesgeyikmuhabbetinedir5b0014d9eb27cpngimagesgeyikmuhabbetinedir5b0014d9eb27cpngimagesgeyikmuhabbetinedir5b0014d9eb27cpngimagesgeyikmuhabbetinedir5b0014d9eb27cpng

Similar threads

Geyik Muhabbeti Nedir? İki Dost Bir Araya Gelir Ve Konuşmaya Başlarlar BM: Hadi Muhabbet Edelim TC: Ne Muhabbeti? BM: Geyik Muhabbeti TC: Ne Geyiği? BM: Ren Geyiği TC: Ne Reni? BM: El Freni TC: Ne Eli? BM: Hanımeli TC: Ne Hanımı? BM: Ev Hanımı TC: Ne Evi? BM: Dağ Evi TC: Ne Dağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Eli olmayan babaya ne denir? Noel baba Ben sunnete karsiyim Genclerin onunu kesmeyelim Bir gokdelenin uzerinde kirmizi bir isik yanip sonuyormus neden? Cunku binanin sarji bitiyormus Can neden bogazdan gelir? Cunku Can Emirgan'da oturuyormus Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Eli olmayan babaya ne denir? Noel baba Ben sünnete karsiyim Gençlerin önünü kesmeyelim Bir gökdelenin üstünde kirmizi bir isik yanip sönüyormus neden? Çünkü binanin sarji bitiyormus Can niçin bogazdan gelir? Çünkü Can Emirgan'da oturuyormus Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Espriler Milyonlarca sperm arasindan birinci gel bir de yasadigin su hayata bak! ​Tanrim! Kendim için bir sey istemiyorum Yalnizca anneme parali ve güzel bir gelin nasip et ​ Hakan Sükür sakatlaninca onu kim tasir? Hakan Tasiyan!! ​ Kursunlar cok utangactir, adres sormazlar!! ​ Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
komıkmesajlar Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine beygir, ikinci seferde kazamazsan aldanma yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi değil Sen hic sahanda yumurta yedin mi? EvetPeki deplasmanda yedin mi? Cok iyi halk müziği oyunlari oynayan bir kazana ne deriz?Iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt