Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında Şarkı Sozu

Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında Şarkı Sozu
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında Şarkı Sozleri

Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında Şarkısı

Gezdiğim dikenli aşk yolarında
Elimden bir kırık saz geldi gecti
Kara talihimden yine bu yılda
Baharı gormeden yaz geldi gecti

Adını andıkca titrerim hala
Var mı benim gibi aşka muptela
Muhabbet denilen puskullu bela
Sanmayın başımdan az geldi gecti

Similar threads

Aşkın Nur Yengi Başka Sozum yok şarkısı, başka sozum yok şarkısı Aşkın nur yengi Başka Sozum Yok Suya deseydim senin yerine Akıp giderdi gulup gecmezdi Sen bir yalandın, ben aşk sandım Bir ucurumda asılı kaldım Sen bir yalandın, ben aşk sandım Bir ucurumda asılı kaldım Taşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sagopa Kajmer 40 şarkı sozleri Sagopa Kajmer 40 şarkısı sozu Ayrılıklar uzun surer, cok sevip de kavuşamazsan Hasret girdabı alabora eder aşk gemilerini acıkta Gozum izler uzaklardan karaya yanaşanları Gelenler kalıcı değil gidenlerden haber var mı? Biz hayatı sevdik(sevdik) o da bizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Sagopa Kajmer 40 şarkısı sozu Sagopa Kajmer Kırk şarkı sozleri Ayrılıklar uzun surer, cok sevip de kavuşamazsan Hasret girdabı alabora eder aşk gemilerini acıkta Gozum izler uzaklardan karaya yanaşanları Gelenler kalıcı değil gidenlerden haber var mı? Biz hayatı sevdik(sevdik) o da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Sagopa Kajmer Kırk Şarkı sozu Sagopa Kajmer 40 şarkısının sozleri Ayrılıklar uzun surer, cok sevip de kavuşamazsan Hasret girdabı alabora eder aşk gemilerini acıkta Gozum izler uzaklardan karaya yanaşanları Gelenler kalıcı değil gidenlerden haber var mı? Biz hayatı sevdik(sevdik) o da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Gokhan Tepe Azıcık Aşk şarkısı sozleri Gokhan Tepe Azıcık Aşk şarkı sozleri 2019 Gokhan Tepe Azıcık Aşk Hadi bir şeytana uy da sokul bana Gunahım aşka sozum gecmez Bir kere ruzgara değdi de yandı ya Bu ateş sonmez iki gozum yazık ağlaya ağlaya Seni arar adres bilmez Kederi hasrete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt