Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gezegen geyikleri

gezegen geyikleri
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
gezegen geyikleri merkür: ya bi s git ya popomu yaktın güneş: lan ip sana bi koyarım çıkarsın sistemden dötün donar mars: kaç kere dedim bu iş olmaz bırak peşimi diye neptün: ya benim olursun ya kara deliğin dünya: bırakın kızı nen jüpiter: sen sen ufaklık gel bakim buraya uranüs: buyur abi bi mesele mi var jüpiter: güneş dingili tutuldu artık sistemin sefiri benim haraçları ben topluyorum bundan sonra güneş: ehmmm bi koşul mu var pluton: lan tosbağa merküre venüse şapur supur bize yarabbi şükür donduk burada venüs: ooo kimleri görüyoruz tatil yaramış abi kilo almışsın marduk: eyvallah koçum şöyle bir samanyolu turu attum geldim eee ne var ne yok sistemde venüs: marabanın hali acınacak halde güneş her gün arkamdan kavgalı demir batırıyor jüpiter topu haraç kesiyordünya marsa sulanıyorplüton zatürre oldu dünyalı inekler röntgencilik yapıyor Venüsgezegengeyikleri5c563c8df056aalt :p Stick Out Tongue :piştt yavru köpek Pluto soğukmu nan orası,Üşütme nan sıkı giyin çırcır olursunn Pluto:Nan alay etme tanrıca manrıca dinlemem çizeriim valla Güneş:Yakarım hepinizi yersiz polemiğe girmeyin Plutogezegengeyikleri5c563c8df056aaltıkıysa yakta görelim senin tehtitlerin anca dötünün dibindekilere söker Dünya:naber kıs mars bi makas ver bakimm Marsgezegengeyikleri5c563c8df056aaltululuğa lüzum yok dünya Dünya:Tüm suyum senin olsun anam uhuuuuu komşu bizde tuzlu her tarafta yemek yemek yarım kaldı bi tutam tuzlu verebilcenmi bana koş kızım mars teyzene tuzlu götür bana ne bana ne götürmem onun uydusu bana asılıyo ay senin yüzeyine noldu olmuş oyle?? nolmuş? bende onu diyorum işte nolmuş? ulan ben senin sen gaz veriyon dimi lan güneş bunlara olm gün gölecek hepinizin üstüne gölgem düşecek  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt