Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gıcık eden hazır cevaplar...

gıcık eden hazır cevaplar...
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
gıcık eden hazırlanmış cevaplar kızları gıcık eden sözler Geneva, Arial, SansserifMansiyon Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, SansserifHava Yollarında yemek servisi zamanı Hostes en öndeki adama nezaketle gülümseyerek sordu: Geneva, Arial, Sansserif Yemek Yemek ister misiniz efendim? Geneva, Arial, SansserifKendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı: Geneva, Arial, Sansserif Seçeneklerim neler? Geneva, Arial, SansserifHostes yine kibarca gülümseyerek seçenekleri sundu: Geneva, Arial, Sansserif Evet veya hayır Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, Sansserif3 üncü Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, SansserifBir alışveriş merkezindeyiz Ihtiyar bir bayan tavuk reyonunda bir türlü istediği kadar büyük bir tavuk bulamayınca, onu izleyen reyon görevlisine söylendi: Geneva, Arial, Sansserif Bu tavukların daha büyük olmaları olası değil mi? Geneva, Arial, SansserifGörevli tonton teyzeye takılmadan edemedi: Geneva, Arial, Sansserif Olası yok teyze, onlar ölü Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, Sansserif2 nci Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, SansserifKamyon sürücüsü 'dikkat, hain köprü' uyarı levhasını fark ettiğinde iş işten çoktan geçmişti Olanca hızıyla üstteki köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı Ardındaki kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonradan trafikkurtarma ekibi nihayet geldi Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş edinmek için sordu: Geneva, Arial, Sansserif Köprüye sıkıştınız, he? Geneva, Arial, SansserifSürücü canı burnunda homurdandı: Geneva, Arial, Sansserif Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, Sansserif*** Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, Sansserif1 inci Geneva, Arial, Sansserif Geneva, Arial, SansserifTrafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadığı uzun bir nöbetin sonunda polis nihayet aşırı sürat yapan bir aracı durdurdu Şoför camı açtı Ruhsat ve ehliyetini uzattı Polis canice makbuzunu cebinden çıkarırken sevinçle gülümsedi Geneva, Arial, Sansserif Sizi tüm gün bekledim Geneva, Arial, SansserifSürücü nasıl olsa cezamı o kadar veya böyle çekeceğim rahatlığıyla, iç çekerek yanıt verdi Geneva, Arial, Sansserif Anlıyorum memur bey Elimden geldiği dek seri gelmeye çalıştım ben de Geneva, Arial, SansserifPolis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti yaptı ve adam cezadan kurtuldu  

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt