Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Giden Sevgiliye Sozler

Giden Sevgiliye Sozler
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Giden Sevgiliye Kısa Sozler

Giden sevgiliye soylenecek en guzel sozler buradaGiden sevgilinizin ardından ne soyliyeceğinizi bilemiyorsanız sizlere bu konuda biraz olsun yardımcı olmak istedik arkadaşlar işte giden Sevgiliye ozel soylenen en guzel mesajlar ve kısa sozler sizlerle

ALT :wwwupluploadskalpgifleri6059kalpgifleri6059ALT

Canımın yanmasına okadar alıştımki artık Sevgilim Olesiye acısada ağlayamıyorum artık

Seni Unuttum demiyorum sevgilim cunku beceremiyorumEn buyuk yalan kendine soylediğin yalanmış bunu şimdi daha da iyi anlıyorum

Sevgilim gitmiş olsan da Seninle gecen hic bir anımdan pişman değilim olmuyacağımda

Gittin diye duşmanmı olacağım sneinle Sevgilim tam tesine seni hala cok seviyorum

Belki birgun donersin Sevgilim gittiğin o mechul yerlerden donersin donmesine ama beni burda bulurmusun acaba

Seni oyle cok sevdimki gidişinle yıkıldı tum dunyam karardı sensiz bu dunyanın ne anlamı varki artık!

Bir gun gelip sonunda daha cok uzuleceksin deseler yinede yanında bulurum kendimi Sevgilim

Cektirdiğin acılara aldırmadan,yinede adımı andığında başucunda olurum nedne diye sorma bilseydim onuda yazardım Sevgilim

Artık ağlayamıyorum ve senin icin vazgectiğim hayatıma birde gozyaşımı ekliyorum

Boyle demekki dedim,gercekten bittiyse boylemi olur diye duşundum ama cıkamadım icinden

Ben seni hic cozememişim aslında,zaman zaman o ilk zamanlardakı adam,coğu zaman başka bi adam oldunAma şimdi oğrendimki sen o 2 adamda değil yabancının birisin

Meğer hic hakkım yokmuş sende Sevgilim

Bigun verdiğin değerden cok daha değerli olduğumu,etrafındakilerin seni ne icin sevdiğini aramakla vaktin gecerken anlıcaksın

Bugunler gecer sende yalnız kalınca anlarsın kim gercek kim yalan Sevgilim

Ama once kendinin ne olduğunu bul,yalanmısın,gercekmi kimin icin ne kadar insan olduğundur onemli olan,ve birinin yanında olmasından cok daha onemlidir insanlığınla ovunmesi

Onca insandan sadece birtek kişi cıkarıyorum hayatımdan,SENİ Sevgilim

Allahım herkese kalbi kadar mutluluk verir,kimse yaptığıyla kalmaz senide benide goruyor,ben bulurum ama sende bulursun kalbini hakedeni inşallah

Dilerim allahım senin icin hissettiğim acıyı senin acın yapmasın bigun,ve canın yandığında adım gelmesin aklınaAh etmiyorum yinde sana Sevgilim

Sana yazdığım mektuplar vardı,benden kalan tek anı odur sanaanlayana kadar oku olurmu

858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt