Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Giden sevgiliyi beklemek

Giden sevgiliyi beklemek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar ben 7 aylık bir ilişki yaşadım ve bu kız fazla fakat ço3k sevdim ilk sevgilimdi neyse bu bana msj attı eski sevgilisini unutmadını ve onunla çıkmak istediğini söyledi ve dünyam hayatım yıkıldı bu olay geçeli 1 aydan fazla oldu birincil başlardan ondan dehşet ettim çünkü hiç hak etmediğim kelimeler söyledi falan lakin korku aşkı dahada güçlendiririmiş bunu öğrendim ona dahada aşık oldum onu dahada arar oldum lakin nafile birincil ayrıldımzda ona kızdım için facemden falan engellemiştim hemen ise engeli kaldırdım kapak resminede onu unutamadığımı simgeleyen bir resim koydum ve onu seviyorum sizce onu beklemeliyim çünkü bu kızın gözü havada veya egosu yüksek biri yok sizce geri dönermi ve bugün arkadaşla konuştuk ona msj atmak istiyorum onu unutamadığı bildirmek falan fakat sizce bunu yapmam doğrumu o çocukla kızın ilişkileri nasıl olur ??? pişman olur mu yaptığına ?? görüşlerinizi bekliyorum

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt