Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gidersen Duracak Yüregim...

Gidersen Duracak Yüregim...
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gidersen Duracak Yüregim 1549077090 1549077090 gidersenduracakyuregim5c550a66eca3fgidersenduracakyuregim5c550a66eca3f http:img294imageshackusimg29432833824522mdtp7yx5wm6 Gidersen, bahar katiyen gelmeyecek bu kentte, hiç kesilmeyecek yağmur Her Zaman gri bulutla, defalarca soğuk rüzgarYarını meçhul bir hayat, çaresiz günler Biliyorum aşka dair her şeyde seninle beraber gidecek Kimse avutamayacak beni Kuruyacak denizlerimbalıklarım ölecek… Gidersen, ben asla eski “ben olmayacağım Hayat devam eder şüphesiz, yaşamak denirse buna,yaşayacağım Bir yanım yetersiz, kalbim kırık Tarifsiz bir üzüntü, hepsi birbirinin aynı olan saatler Ne renkler parlayacak, ne çiçekler açacakYaptığım hiç bir şey tutku vermeyecek bana Hiç bir filim güldürmeyecek, ağlatmayacak Hiçbir kadeh şerefe kalkmayacak, şarkılar susacak Gidersen, bir daha okumayacağım aşk öykülerini Her aşkın sonu kötü bitecek benim için Hiç bir sevgili mutlu olmayacak Kıskanmayacağım bile, çünkü abes boş bakacağım hepsine Aşka olan inancımı kaybedeceğim ve kendime olan güvenimi de Gidersen, senin gitmenin verdiği acıyla baş edemeyeceğim Saçmalayacağım, çıldıracağımHer zamankinden daha sinirli olacağım Hoş görü duygum kaybolacak, en küçük bir olaya bile katlanma edemeyeceğim Kıracağım herkesi, vefasız olacağım Daha Sonra giderek terk edecek dostlarım beni Ben kendi elimle uzaklaştıracağım onları Derken adamakıllı yalnız kalacağım bir gün Hem sensiz,ayrıca arkadaşsız Gidersen, fazla kızacağım sana, arkandan lanetler yağdıracağım Mutlu olmanı falan istemeyeceğim Benim çektiğim değin acı çekmen gerektiğini düşüneceğim Benden olgun olmamı umma, olmayacağım Çünkü kabullenemeyeceğim bir türlü bu gidişi Durup dururken, “besbelli bir şey yoktu diyeceğim Bütün suçu sana yükleyeceğim En egoist halime bürüneceğim Yaşadığımız her şeyi doğru düşünüp aklayacağım kendimi Bu kolaylık duygusu da uzun sürmeyecek Daha Sonra vazgeçeceğim seni suçlamaktan Tutamayacağım yeminler edeceğim Bir gün mutlaka geri dönecek fakat ben bu defa onu terk edeceğim diye yapamayacağım şeyleri sıralı sıralayacağım Gidersen, her gece sabahı edeceğim seni bekleyerek Dermansızlık bütün hücrelerime yayılacak Bir süre sonradan görenler beni tanımayacak Kimisi acı¤¤¤¤¤ bakacak bana, kimisi kendimi bu hale getirdiğim için kızacakUmurumda bile olmayacak ne dedikleri Bir tek şey söyleyeceğim onlara YÜREĞİM O GİTTİĞİNDEN BERİ ATMIYOR SEVGİLİM GİDERSEN, BU KALP DURACAK ALINTI  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt