Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gidip konuşayım mı fakat acaba

gidip konuşayım mı fakat acaba

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
meraba arkadaşlar bn tanımadığım bi kızla gidip kalabalık bi ortamda konuştum afedersin konuşabilr miyiz dedim o da ters zıt baktı ve nie deyip gitti daha sonra bu kız bana bakmaya başladı fakat bu normal ola ki de arkilerinin aralarında konuşma falan geçiyodur bnle ilgili lakin geçen gün öğle yemeği yerken alt masaya oturdu ve bana bakıp bakıp durdu sonradan teneffüste bana bakıyodu arkileri onu itekliyolar kızda gülümsüyosonra geri dönüyo diğer bir kız da sewgilisi var bana bakıp kalıyo yamekhanede kalakaldı öle bakarak fakat bu kızla hiçç konuşmam yok napayım bi us verin yorum yazın lütfen

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bazı arkiler diğer arayışlara geç demişler fakat bu kız bana bakıyo arkileriyle konuşurken bana bakıp gülüyo sonra yemek yemek yerken okulda bağlı masaya oturdu(normalde cümbür cemaat bir yer belirlemiştir oraya otururlar) bu bi kıvılcım olduğu aanlamına da geliyo bencezaten kız da birazcık utangaç bn derhal kesme işini halletcem öküz gibi bakacam lakin gidip hitabe konusunda kararsızım naza çekersem o da açılmazsa kız elden gider diye korkuyorum öte taraftan başka arayışlara geçimini sağlama diyim lakin o 2 kız da sewgilisi olduğu halde bana bakınca kalıyo yemekhanede bi gün masa tenisi oynarken böle bişi etik olmaz gibi geilyo lakin sizler ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim herşey için

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt