Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gift Materiels Hakkında !

Gift Materiels Hakkında !
0
332

Similar threads

arkadaşlar oyun içi kopazar mesajı ile dolandırıldım bu kişinin ip si ni buldum adresini ip den bulabilrmiyim ne yapmalıyım bilenler lütfen yardımcı olursa sevinirim şimdiden tşk ler
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Bugün Aİ ile ilgili en çok tartışılan konu tanının nasıl konduğu ile ilgilidir.Çünkü sıklığı %0-60 arasında bildirilmektedir. Ortalama olarak %20 kabul edilmektedir(1). Bildirilen sıklık arasındaki bu büyük fark nasıl açıklanabilir? Bilindiği gibi eğer semen analizi, ovulasyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
airties marka modemim var ve pc me kuruyorum fakat baglanamıyorum laptoptan da wireless olarak girmeye calısıyorum hata verio guvenlik duvarıyla ilgili bi sorun yasıyo bilenler yardımcı olursa cok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
napiCagimi biLmiyorum kafayi yemek üzereyim ya hic derdimi anlaticagim birisi yok dostlar, arkadaslar derseniz onlar anca kendi dertleri falan olunca geliyorlar bana ama benim biseyim olsun niyese daima isleri cikiyor aslinda ben okadar sabirli bir insanim ki daha 20 yasindayim ve su 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Souls benzeri oyunlarda boss rush modları ilginç oluyor, hiç oyunun hikayesine, ara sahnelere, haritalara falan bulaşmadan yalnızca boss odaklı bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Hatırlarsanız sırf bu yapı üzerine kurulmuş olan Sinner - Sacrifice for Redemption diye bir oyun bile vardı. İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt