iltasyazilim
FD Üye
Merhaba değerli dostlarım Bi sorunum var yardım ederseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim
Arkadaşlar öncelikle pc özelliklerim;
Anakart: Gigabyte 970ads3p
İşlemci: Amd FX 6100 33 Ghz (6Cpus)
Ekran kartı: Asus Rog Strix GTX 960 4GB 128 bit GDDR5
RAM : GSKİLL RİPJAWS 8 GB 1600 Mhz DDR3
HDD: 500 GB SATA
Arkadaşlar sorunum şu Pc normal çalışıyodu güzel bi şekilde oyunlar gayet zaten akıcı Fakat pc yi kapattım ertesi günü açtığımda dıt dıt diye ses gelip biosa geçiyo bilgisayar fakat GİGABYTE UEFİ DUAL BİOS yazısı var en üstte geri kalan hiç bişe yok biosa felan giremiyorum ve pc reset atıyo tekrar aynısını yapıyo Ramlarin yerini değiştim olmadı, çakışıyodur diye 1ini taktım yine olmadı, slotlarını değiştirdim yine olmadı, ekran kartını söktüm yine olmadı Anakart problemi diye düşünüyorum sizce sorun nedir? Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar öncelikle pc özelliklerim;
Anakart: Gigabyte 970ads3p
İşlemci: Amd FX 6100 33 Ghz (6Cpus)
Ekran kartı: Asus Rog Strix GTX 960 4GB 128 bit GDDR5
RAM : GSKİLL RİPJAWS 8 GB 1600 Mhz DDR3
HDD: 500 GB SATA
Arkadaşlar sorunum şu Pc normal çalışıyodu güzel bi şekilde oyunlar gayet zaten akıcı Fakat pc yi kapattım ertesi günü açtığımda dıt dıt diye ses gelip biosa geçiyo bilgisayar fakat GİGABYTE UEFİ DUAL BİOS yazısı var en üstte geri kalan hiç bişe yok biosa felan giremiyorum ve pc reset atıyo tekrar aynısını yapıyo Ramlarin yerini değiştim olmadı, çakışıyodur diye 1ini taktım yine olmadı, slotlarını değiştirdim yine olmadı, ekran kartını söktüm yine olmadı Anakart problemi diye düşünüyorum sizce sorun nedir? Şimdiden teşekkür ederim