Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gigabyte Anakart

Gigabyte Anakart

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
arkadaslar yeni bir ana kart aldik arkadasa
gigabyte 8i915me üzerinde agp8x hemde pciex 16x var ekran kartını takica görünütü gelmiyo ama onboard karta takinca görüntü var birde en dandik ekran kartini takica görüntü geliyo ama agp yuvasia takinda bir sey yok ( iki tane ekran karti demedim)
anakartta bir ayari var biosa baktim ama gene olmadi

Similar threads

http:img247**************img2472838ilemcihl9img İşlemci (CPU Central Processing Unit) : Ana işlem Ünitesi, Merkezi işlemci ya da kısaca işlemci Bilgisayarın program komutlarını bellekten aldıktan sonra kodlarını çözen ve karşılışı olan işlemleri yerine getiren merkez birimi CPU genellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Merhaba arkadaşlar, Hepimizde biliyoruz ki yeni bir bilgisayar toplayacak olan arkadaşlar alıcağı parçaların en iyisini almak isterler Bende bu mantıkla bana göre fiyatı en uygun ve en yüksek seviyede performans alabileceğim parçaları topladım Bu parçalardan olmazsa olmazlardan biriside...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Acilen çabucak bilgisayar derlemesi yaparken en büyük kararsızlık ve eza yaşanılan nokta “En güzel oyun anakartı hangisi?” sorusunu kendinize sormakla başlar. Sonuçta bu modül donanımının iskeletini oluşturmaktadır. Bu nedenle hem karar vermesi sıkıntı hem de çok dikkat edilmesi gereken bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
248
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Basic Input Output System (Temel Giriş Çıkış Sistemi) veya diğer adıyla BIOS anakartınızın üzerinde bulunan küçük bir EEPROM bellek üzerinde bulunur Bir çeşit sadece okunabilir bellek türüdür fakat doğru ayarlar ve araçlar kullanıldığında üzerinde değişiklik yapılabilir Bilgisayar açılırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt